Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν σήμερα τον κορυφαίο δημοσιογράφο και συγγραφέα, Γιάννη Διακογιάννη, ο οποίος απεβίωσε την Τρίτη (13/12), σε ηλικία 91 ετών.
Η κηδεία του Γιάννη Διακογιάννη έγινε στον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών, όπου έδωσαν το «παρών» άνθρωποι της πολιτικής -ανάμεσά τους ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης-, του πολιτισμού -μεταξύ τους ο συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος-, αλλά και μεγάλες δόξες του ποδοσφαίρου, όπως οι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης και Νίκος Σαργκάνης.
Αρκετοί ακόμη, αλλά και πολλές ομάδες έστειλαν στεφάνια στη μνήμη του.
Συγκίνηση προκάλεσε νωρίτερα η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, όταν επέλεξε το μουσικό θέμα της εβδομαδιαίας τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ «Αθλητική Κυριακή», της οποίας από το Σεπτέμβριο του 1966
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο