Facebook Pixel Να, ποιες μεγάλες ομάδες μπλοκάρουν το ντιλ Ξενιάδη!
Life
| 2012-01-07 00:53:00

Να, ποιες μεγάλες ομάδες μπλοκάρουν το ντιλ Ξενιάδη!

Να, ποιες μεγάλες ομάδες μπλοκάρουν το ντιλ Ξενιάδη!

Ο Σαλιαρέλης είναι «επιστήμονας» στις δηλώσεις. Το τι έχει πει όλα αυτά τα χρόνια, δεν λέγεται. Οι παλιότεροι θυμούνται, άλλωστε.

Εμείς, όμως, στεκόμαστε στην δήλωση που έκανε ο Ανάργυρος για το ποια μεγάλη ομάδα μπορεί να βάζει εμπόδια στη συμφωνία του Ξενιάδη με την ΑΕΚ.

Ποια μπορεί, λοιπόν, να είναι αυτή η μεγάλη ομάδα που δεν θέλει τον γάμο Ξενιάδη – ΑΕΚ; Η Μπαρτσελόνα; Η Μίλαν; Η Μάντσεστερ του Φέργκιουσον ή η Μάντσεστερ του Μαντσίνι; Η Μπάγερν Μονάχου; Ποια;

Είναι δεδομένο ότι όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει ανησυχήσει από την νέα εμπλοκή του Ξενιάδη με την μπάλα. Με τις μηδενικές του φορολογικές δηλώσεις έχουν τρομοκρατηθεί κολοσσοί, όπως ακόμα και ο Αμπράμοβιτς.

Θυμόσαστε τι είχε δηλώσει κάποτε ο Ντέμης; «Θέλουμε να κοιτάξουμε την Τσέλσι στα μάτια». Ε, αυτό φοβούνται στην Ευρώπη. Μήπως γίνει η ΑΕΚ μεγάλη με τον Ξενιάδη και αρχίζει να κοιτάζει στα μάτια την Ρεάλ και την Ίντερ.

Κακώς, λοιπόν, το μυαλό κάποιων πηγαίνει σε άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες. Ο Σαλιαρέλης, άλλωστε, δεν το ξεκαθάρισε. Μίλησε για μεγάλες ομάδες γενικώς, όχι αποκλειστικά για την χώρα μας. Στην Ευρώπη, λοιπόν, έχουν πανικοβληθεί από το δίδυμο Ξενιάδη – Σαλιαρέλη, ίσως και στην Αραβία λόγω Τσάκα που θέλει να πάρει τον Παναθηναϊκό και μπορεί να φοβάται μια δυνατή ΑΕΚ, ενδεχομένως και στην Αφρική όταν κάποτε έκανε δουλειές με διαμάντια και ρουμπίνια ο Ανάργυρος.

Και είναι δυνατόν να μην έχουν τρομοκρατηθεί στην Ευρώπη; Όταν ο Ξενιάδης, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα της εποχής, ήθελε κάποτε να φτιάξει το “Λουί ΙΙ” της Μονακό στην Σαλαμίνα, τότε για την ΑΕΚ τι γήπεδο θα κατασκευάσει; Δυο φορές σαν το Μαρακανά; Δίκιο έχει ο Σαλιαρέλης, λοιπόν. Σωστά τα λέει με τις… επιστημονικές του δηλώσεις το πρώην αφεντικό του Ολυμπιακού. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags