Γενικά στους Αγρινιώτες δεν πήγε τίποτα σήμερα, καθώς εκτός των άλλων η έμπνευση του Τεννέ να περάσει αλλαγή τον Θεοδωρίδη αποδείχτηκε ατυχής, αφού μετά από δυο λεπτά ο παίκτης αποχώρησε, αφήνοντας την ομάδα του με 10, καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

Eυγενική χορηγία...

Σε ένα ματς κομμένο και ραμμένο για 0-0 (μοναδική ευκαιρία στο 24` ένα καλό σουτ του Μπρέσκα που απέκρουσε ο Μπλάζιτς) στο 34` ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού μετέτρεψε σε... γκολ τη σέντρα του Πιπίνη από αριστερά, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Πολύ κακή ήταν η παρουσία των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος που δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Χακόμπο, με τους Αρκάδες να "ανεβαίνουν" μετά το 1-0.

Ο ένας δεν ήθελε, ο άλλος δεν μπορούσε

Ο Αστέρας δεν κυνήγησε και πολύ... πιεστικά το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας περισσότερο στο νου τους το πώς θα κρατήσουν το σκορ, ενώ ο Παναιτωλικός έδειχνε πως ήθελε την ισοφάριση, αλλά δεν... μπορούσε.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τους Αγρινιώτες, με το που μπήκε ο Θεοδωρίδης μετά από δυο λεπτά βγήκε, καθώς είχε ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα τα "καναρίνια" να μείνουν με 10... Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, δίχως όμως τελικά να καταφέρουν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ, έχοντας πάντως μια καλή φάση με τον Περόνε.  

Το φιλμ του αγώνα:

90+3` Λήξη του ματς

79` Aναγκαστική αλλαγή. Ο Φορμίκα στη θέση του τραυματία Πιπίνη

70` Ο Θεοδωρίδης δεν άντεξε πάνω από δυο λεπτά και αποχώρησε αφήνοντας τον Παναιτωλικό με 10...

70` Λαδάκης αντί Ουσέρο

68` Πασάς αντί Θεοδωρίδη

59` Κίτρινη στον Πασά

58` Κίτρινη στον Καμαρά

52` Aναγκαστική αλλαγή. Ο Καραμαλίκης στη θέση του τραυματία Μπουμάλ

46` Μουμίν αντί του Σιόντη

46` Ναβάρο αντί Τσαμπούρη

46` Έναρξη του δευτέρου μέρους

45` Λήξη του πρώτου μέρους

44` Kίτρινη στον Πουλίδο

34` Ο Πιπίνης σέντραρε από αριστερά και ο Μπλάζιτς στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα...

24` Σουτ του Μπρέσκα μέσα από την περιοχή, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Μπλάζιτς

9` Κίτρινη στον Παλαιολόγο

6` Κίτρινη στον Ουσέρο

1` Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις;

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Χουανίτο, Ράγιος, Ουσέρο, Περόνε, Μπρέσκα, Αργυρόπουλος.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Σιόντης, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Παλαιολόγος, Καμαρά, Μητρόπουλος, Ρότσα, Κούσας, Μπουμάλ, Πασάς.

Διαιτητής: Κάκος
Βοηθοί: Ακρίβος, Τρύφων