Οι άνθρωποι του Αρη κυριολεκτικά έπεσαν από τα σύννεφα όταν άκουσαν τον 28χρονο να λέει ότι θέλει να φύγει και παρότι προσπάθησαν να τον μεταπείσουν διαπίστωσαν ότι ήταν ανένδοτος και ότι θα ήταν άσκοπο να επιμείνουν να διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας έναν ποδοσφαιριστή που θέλει να αποχωρήσει και δεν θα ήταν ψυχή τε και σώματι αφοσιωμένος στην ομάδα.
Ο Τσέζαρεκ μάλιστα δεν πήγε καν στην προπόνηση, δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια και το μόνο που μένει να διευθετηθεί είναι η εξόφληση των δεδουλευμένων του (όσα δηλαδή του οφείλονται από πέρσι και το φετινό μισό του συμβολαίου του) μέσα από ένα διακανονισμό ώστε να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιό του.
Η επικείμενη αποχώρησή του δημιουργεί και τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα για τη συνέχεια αφού μετά τον Ιάκομπ, αποχωρεί και ο δεύτερος κλασικός φορ περιοχής της ομάδας που μένει με μοναδική λύση τον Σολτάνι και τους νεαρούς Κανούλα και Τοπούζη σε ένα διάστημα που δίνει συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια.
Πηγή: allaboutaris.com
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο