Facebook Pixel Sportdog.gr | Τραγωδία Τεμπών - Αποστολίδης: "Δεν θα τους πάρουμε τα σώβρακα, γυμνούς θα τους αφήσουμε"!
Life
| 2023-03-02 16:17:00

Τραγωδία Τεμπών - Αποστολίδης: "Δεν θα τους πάρουμε τα σώβρακα, γυμνούς θα τους αφήσουμε"!

Sportdog Team
Τραγωδία Τεμπών - Αποστολίδης: "Δεν θα τους πάρουμε τα σώβρακα, γυμνούς θα τους αφήσουμε"!

"Τι να κάνει και η αποζημίωση; Δεν θα σηκώσουμε μόνο τις πέτρες, αλλά και βουνά..."

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μπάμπης Αποστολίδης, με τον έγκριτο νομικό να μιλάει αναφορικά με το δυστύχημα των Τεμπών, τις ευθύνες που υπάρχουν αλλά και τον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Αρχικά ανέφερε: «Ο τελευταίος τροχός της αμάξης είναι σταθμάρχης, υπάρχουν διαχρονικές αμέλειες, αφορούν γενικούς γραμματείς υπουργείων, γενικούς διευθυντές, πιθανός υπουργούς, τον ΟΣΕ ενώ αφορούν μέχρι και την ίδια εταιρεία εκμετάλλευσης. Όχι μόνο τα σώβρακα, γυμνούς θα τους αφήσω. Το λάθος του ήταν τεράστιο, αλλά με τα κατάλληλα όργανα δεν θα γινόταν τίποτα. Πρόκειται για μία αμέλεια πολλών ανθρώπων».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Ο εισαγγελέας εφετών Λάρισας είναι ο Δασκαλόπουλος, αυτός έφαγε 13 αιτήσεις εξαιρέσεων από τις υποθέσεις στημένων και αυτός που ζήτησε να παραπεμφθούν ο κύριος Μαρινάκης και οι υπόλοιποι για τη μαφία του ποδοσφαίρου όπου η πρόταση του ήταν 1.000 σελίδες. Το συμβούλιο έκανε να συνεδριάσει 3-4 χρόνια και όταν συνεδρίασε υπήρχε διαφορετική πρόταση από του ίδιου. Όχι μόνο δεν μασάει, αλλά βρίσκει βελόνα στα άχυρα. Θα καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκε ο εισαγγελέας Δασκαλόπουλος στον δρόμο τους».

Ενώ υπογράμμισε: «Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει ευθύνη του ΟΣΕ αλλά και της Ιταλικής εταιρείας, όπου στην Ελλάδα δέχθηκε να εκτελεί τα δρομολόγια σε τυφλές γραμμές με τυφλά τρένα. Τι θα πει επειδή έφτιαξαν τις γραμμές ; Τι να κάνω ένα αμάξι χωρίς φώτα; Οι συγγενείς των θυμάτων έχουν κάθε δικαίωμα να τους ξεβρακώσουν και ποινικά αλλά να τους πάρουν και τα σώβρακα. Αλλά τι να κάνει και η αποζημίωση; Δεν θα σηκώσουμε μόνο τις πέτρες, αλλά και βουνά».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags