Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατριχιαστικό! Νέο βίντεο από το φλεγόμενο τρένο στα Τέμπη λίγο μετά τη σύγκρουση (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-03-09 08:42:00

Ανατριχιαστικό! Νέο βίντεο από το φλεγόμενο τρένο στα Τέμπη λίγο μετά τη σύγκρουση (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανατριχιαστικό! Νέο βίντεο από το φλεγόμενο τρένο στα Τέμπη λίγο μετά τη σύγκρουση (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιζώντας του μοιραίου Intercity 62 που συγκρούστηκε στα Τέμπη, που απαθανάτισε το φλεγόμενο βαγόνι και μίλησε για τις ανατριχιαστικές στιγμές που βίωσε. Ο άνδρας, βγήκε από το 5ο βαγόνι, από ένα σπασμένο τζάμι, και κατευθύνθηκε αμέσως στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά. 

 

Επιζώντας του μοιραίου Intercity 62 που συγκρούστηκε στα Τέμπη, που απαθανάτισε το φλεγόμενο βαγόνι και μίλησε για τις ανατριχιαστικές στιγμές που βίωσε.

Ο άνδρας, βγήκε από το 5ο βαγόνι, από ένα σπασμένο τζάμι, και κατευθύνθηκε αμέσως στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά. Ο Αρσλάν τράβηξε ένα σοκαριστικό βίντεο ακριβώς μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο φαίνεται η φωτιά που έχουν πάρει τα βαγόνια και οι άνθρωποι φωνάζουν και προσπαθούν να βγουν από το τρένο.

Στο βίντεο που παρουσίασε στο Mega ακούγεται ένας άλλος επιζών να καλεί με το κινητό του, συγγενή του, και του λέει ότι δε ξέρει τι έχει συμβεί, ζητά βοήθεια αλλά και να καλέσουν την πυροσβεστική.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση στο Newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags