Facebook Pixel Καλά που γυρίζει και ο "Μανόλο"
Life
| 2012-01-12 19:45:00

Καλά που γυρίζει και ο "Μανόλο"

Καλά που γυρίζει και ο "Μανόλο"

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άγγελος Αναστασιάδης ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στους "Ζωσιμάδες" την Κυριακή. 

Συγκεκριμένα ο Θέμης Τζημόπουλος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός πλάνων για τρεις εβδομάδες, ενώ ο Καρίμ Φεγκρούς συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Επίσης, ο Πάρις Ανδράλας έχει ακόμα δεμένο το αριστερό του χέρι και δεν προπονείται καθόλου.

Επίσης, απών και σήμερα από την προπόνηση του ΠΑΣ ήταν ο Ίσμαελ Μπουζίντ που λείπει με άδεια στην Αθήνα και απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι στα πλάνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλγερινός αμυντικός βρίσκεται στην Αθήνα και συζητά με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη με σκοπό να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ. Έτσι ο Άγγελος Αναστασιάδης προσπαθεί να βρει στόπερ, αφού είναι τραυματίας ο Τζημόπουλος και δύο είναι οι πιθανότερες εκδοχές: Να παίξει με κεντρικό δίδυμο στην άμυνα Κώτσιο, Πάντο (όπως πέρσι στη Β’ Εθνική) ή Κώτσιο , Οικονόμου και να ρίξει το νεαρό αμυντικό στα βαθιά νερά.

Το μοναδικό ευχάριστο νέο για τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι η επιστροφή του Μανώλη Σκούφαλη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags