Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, φτάσαμε με το καλό στα μέσα Ιανουαρίου και παρά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν, ο Παναθηναϊκός μεταγραφές δεν έκανε και ούτε... πρόκειται να κάνει!

Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από τα άδεια ταμεία της ΠΑΕ. Από τη στιγμή που υπάρχουν οφειλές σε παίκτες, με δεδομένο πως τα χρήματα τον Φλεβάρη τελειώνουν και με τις πληροφορίες να λένε πως δεν γίνεται να δαπανηθούν περισσότερα από 200 χιλιαρικάκια για τη ...μεγάλη μεταγραφή, ήταν τουλάχιστον χλωμό να γίνει πράξη η επιθυμία του Φερέιρα για ενίσχυση.

Καλός ο Μαϊκόν (όχι ο γνωστός!), ταλέντα και με προοπτική οι Αντρέ Πίντο και Μπάρμπαριτς, αλλά στον Παναθηναϊκό, τώρα τουλάχιστον, δεν πρόκειται να έρθουν.

Εκτός και αν η ΠΑΕ αλλάξει... αύριο ιδιοκτησιακό καθεστώς (λέμε τώρα...) και μπει "ζεστό" χρήμα στα άδεια ταμεία, κάτι όμως που δεν προβλέπεται να γίνει αν δεν προκύψει κάποιο θαύμα.

Μ` αυτά και μ` αυτά, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να πορεύεται ως το καλοκαίρι τουλάχιστον με αυτούς που έχουν απομείνει και στην Παιανία κάνουν τον σταυρό τους να αντέξουν, γιατί μεταγραφές γιοκ!