Και μόνο, δηλαδή, όταν λέει πώς σκέφτηκε λύση με πρόεδρο της ΠΑΕ τον Χατζηχρήστο, φτάνει και περισσεύει. Κι εμείς λέμε ότι άντε και δεχόταν ο Χατζηχρήστος της ορίτζιναλ. Τι θα γινόταν; Θα έλυνε η ΑΕΚ τα προβλήματά της;

Πολύ σωστά, λοιπόν, ο οπαδός της Ένωσης δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση του Αδαμίδη, όπως τουλάχιστον ο ίδιος ισχυρίζεται.

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από λύσεις, δεν έχει την πολυτέλεια να σπαταλάει χρόνο. Κι εδώ και μήνες αυτό γίνεται. Χάνεται πολύτιμος χρόνος. Η ΑΕΚ βρίσκεται εκτός Ευρώπης, εκτός κυπέλλου κι εκτός, βέβαια, πρωταθλήματος. Θα παλέψει πάλι για τριτοτέταρτη.

Χάνει παίκτες εύκολα, άλλοι θέλουν να φύγουν το συντομότερο δυνατό, κόσμος και κοσμάκης είναι απλήρωτος, λεφτά στην ΠΑΕ δεν υπάρχουν, για ενίσχυση του ρόστερ ούτε λόγος. Ενώ η κωμωδία με τους δήθεν επενδυτές που θα παρουσιαστούν ξαφνικά ως μεσσίες συνεχίζεται εδώ και μήνες με διάφορα ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι κι έπειτα να φεύγουν.

Το πρόβλημα, λοιπόν, ποιο είναι για τον Αδαμίδη; Ο Χατζηχρήστος και οι οργανωμένοι οπαδοί; Και τι να κάνει ο κόσμος της ΑΕΚ, είτε είναι οργανωμένος, είτε είναι ανοργάνωτος. Να βάλει πλάτη; Πάλι; Για πολλοστή φορά; Κι άντε κι έβαλε. Ποιος εγγυάται ότι θα υπάρξει αυτή τη φορά αποτέλεσμα;

Η ΑΕΚ χρειάζεται μια σοβαρή και υπεύθυνη διοίκηση που θα βρεί μια λύση στο επενδυτικό κομμάτι. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα. Τι δουλειά έχει τώρα ο Χατζηχρήστος να γίνει πρόεδρος της ΠΑΕ; Σιγά την ιδέα που είχε ο Αδαμίδης. Και κάθεται, μάλιστα, και την δημοσιοποιεί κιόλας, λες και σκαρφίστηκε κάτι φοβερό και τρομερό.