Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση του γνωστού ηθοποιού, αλλά και για τη συνέχεια και όσα θα γίνουν τους επόμενους μήνες.

Μιλώντας για την υπόθεση Φιλιππίδη, ανέφερε αρχικά: «Όταν λέω ότι είναι αθώος ο εντολέας μου, δεν το λέω τυχαία. Απόδειξη όταν μιλούσα για τους δύο βιασμούς και την κατηγορία για τον Πέτρο Φιλιππίδη για τους δύο βιασμούς που έλεγα ότι θα πέσουν στα δικαστήρια. Και δικαιώθηκα. Και για τις δύο απόπειρες, οι πιθανότητες να μείνουν στα δικαστήρια είναι ελάχιστες»!

Δείτε μετά το 12ο λεπτό:

 
Και συνέχισε: «Ο Φιλιππίδης τα έχασε όλα. Ένα δεν έχει χάσει. Την αξιοπρέπειά του και την αγάπη που του έχει ο κόσμος. Αυτή η σχέση δεν χάθηκε. Δεν ζούσε ποτέ πολυτελή ζωή, δεν ήταν φτωχός βέβαια. Αλλά έκανε το λάθος όσα χρήματα είχε κερδίσει, να τα επενδύσει στη δουλειά του. Ήρθε η κρίση, ήρθε και αυτή η περιπέτεια και καταστράφηκε. Δεν τον νοιάζει όμως, αυτό που θέλει είναι να ανακτήσει τη σχέση που είχε με το κοινό. Αυτό θέλει να ανακτήσει. Και αν αθωωθεί και αποφασίσει να επιστρέψει, να θυμηθείτε ότι ο κόσμος θα τον ακολουθήσει».

Δείτε μετά το 7,30

 

Τέλος τα... όνειρα για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Αλλάζουν τα σχέδιά του - Ανακοινώθηκε η απόφαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ποινικολόγος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη και ζητήματα που τον αφορούν.

«Ο κ. Φιλιππίδης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα χάσει όλα τα υπάρχοντά του αλλά δεν θα χάσει ούτε την αξιοπρέπειά του ούτε τη σχέση με το κοινό που τον αγάπησε τόσα χρόνια, είναι ακατάλυτη.

Θα δείτε ότι αν επιτραπεί να παίζονται οι σειρές του θα μπορέσουν να παίρνουν και άλλοι ηθοποιοί δικαιώματα.

Εάν παίξει ένα σίριαλ του Φιλιππίδη εκεί θα δούμε τις τηλεθεάσεις.

Yπάρχουν θεατρικοί παραγωγοί που θέλουν συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όσο είναι το βάρος των κατηγοριών δεν αισθάνεται ψυχικά ότι μπορεί να ανέβει στο σανίδι. Εάν δεν τελειώσει αυτή η περιπέτεια με αθώωση, δεν σκέφτεται καν να επανέλθει στο θέατρο. Σε αυτή τη φάση η ιδέα να επανέλθει δεν είναι ελκυστική. Μπορεί βέβαια αυτό να πάρει ένα και δύο χρόνια. Μέχρι τότε θα ζει με τα χρήματα που κερδίζει από τις μεταφράσεις λογοτεχνικών βιβλίων».

Άρα το όνειρο της μεγάλης επιστροφής για την ώρα παγώνει, προφανώς και με δική του απόφαση, αν δεν τελειώνει οριστικά…

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: