Πάντως, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στη διάθεση του τον Ιμπαγάσα, με την προσδοκία ότι ο Αργεντινός δεν θα παρουσιαστεί κουρασμένος από το ταξίδι που έκανε την Πέμπτη, επιστρέφοντας από την Αργεντινή.
Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο Ντιόγο είναι αυτός που θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση των πρωταθλητών, σ' ένα παιχνίδι που αν μη τι άλλο χαρακτηρίζεται κομβικό για την ομάδα του λιμανιού.
Η 18άδα που ανακοίνωσε ο Βαλβέρδε είναι η εξής: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ντιόγο.
Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Φέισα συνέχισε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Τζιμπούρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Ο Μόνχε έκανε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Χολέμπας έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Θεραπεία έκανε ο Μιραλάς.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Τζιμπούρ, Μόνχε, Χολέβας, Μιραλάς, Δασκαλάκης, θα προπονηθούν την Κυριακή στις 10.30 το πρωί.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο