Facebook Pixel Το "Χ"άλασε ο Αναστασιάδης
Life
| 2012-01-22 17:55:00

Το "Χ"άλασε ο Αναστασιάδης

Το "Χ"άλασε ο Αναστασιάδης

Με τον Γραμμόζη να απαντάει στο πέναλτι του Καμαρά, με γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, Παναιτωλικός και Κέρκυρα έμειναν στο 1-1 με τον Αναστασιάδη να στερεί στις καθυστερήσεις τη νίκη στην ομάδα του Αγρινίου.

Mε τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό, καθώς τα  «καναρίνια» κέρδισαν πέναλτι με τον Σιόντη και την εκτέλεση ανέλαβε ο Καμαρά ο οποίος άνοιξε το σκορ στο έκτο λεπτό. Οι γηπεδούχοι πίεσαν μέχρι το 10΄, όμως για ακόμα ένα ματς η ομάδα... έκατσε με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να πιέσει και να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Γραμμόζης στο 27΄ έκανε το 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τον Μπλάζιτς να φέρνει ευθύνη, καθώς έκανε κακή έξοδο και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός προσπάθησε, αλλά είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη με τον Καμαρά να είναι αυτός που προσπαθούσε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες. Στις καθυστερήσεις πάντως ο Αναστασιάδης που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή έκανε... έγκλημα! Ο Καμαρά πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αναστασόπουλο και ο αμυντικός του Παναιτωλικού αντί να αφήσει την μπάλα να πάει στα δίχτυα, μπήκε στην φάση από θέση offside και το γκολ δεν μέτρησε. Στη λήξη πάντως υπήρξαν αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

Το φιλμ του αγώνα

90΄+3΄ Λήξη στο ματς

90΄ +1΄ Ο Αναστασιάδης δεν αφήνει την μπάλα να πάει στα δίχτυα από το πλασέ του Καμαρά και από θέση οφσάιντ που είναι κάνει το λάθος να μπει στη φάση και να χάσει ο Παναιτωλικός το γκολ

90΄ Δυνατή εκτέλεση φάουλ του Ντολεζάι, δύσκολα ο Αναστασόπουλος σε κόρνερ

72΄ Ο Ντολεζάι εκτέλεσε, ο Αναστασόπουλος έκανε μεγάλη επέμβαση και στη συνέχεια ο Μουμίν δεν μπόρεσε με κεφαλιά να σκοράρει

70΄Έμμεσο για τον Παναιτωλικό, από το γύρισμα στον Αναστασόπουλο που έπιασε την μπάλα καθώς πίστευε πως έγινε κόντρα.

66΄ Κεφαλιά του Πασά μέσα στην περιοχή της Κέρκυρας και ο Αναστασόπουλος διώχνει σε κόρνερ

46΄ Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο

45΄+1΄ Ημίχρονο

27΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Η Κέρκυρα ισοφαρίζει με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γραμμόζη, με τον Μπλάζιτς να μη μπορεί να διώξει την μπάλα!

6΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Καμαρά ευστοχεί στο πέναλτι και κάνει νωρίς το 1-0 για τον Παναιτωλικό!

Πέναλτι κερδίζει ο Παναιτωλικός, με τον Βέντσελ να ανατρέπει τον Σιόντη μέσα στην περιοχή.

Μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Καραμαλίκης που βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Αναστασόπουλο, με τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας να κρατάει το μηδέν.

1΄ Έναρξη

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Τεννές): Μπλάζιτς, Κούσας, Μουμίν, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

Κέρκυρα (Γκράθια): Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γκουστάβο, Γραμμόζης, Καλαντζής, , Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Αγρίτης, Μαρτίν, Ιωάννου.

Διαιτητής: Κουκουλάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags