Facebook Pixel ΑΕΚ: Επίθεση με λοστό σε γνωστό οπαδό της ΑΕΚ! Χαροπαλεύει στη ΜΕΘ - Είχε κάνει απεργία πείνας για το γήπεδο
Life
| 2023-07-16 11:41:00

Επίθεση με λοστό σε γνωστό οπαδό της ΑΕΚ! Χαροπαλεύει στη ΜΕΘ - Είχε κάνει απεργία πείνας για το γήπεδο

Sportdog Team
Επίθεση με λοστό σε γνωστό οπαδό της ΑΕΚ! Χαροπαλεύει στη ΜΕΘ - Είχε κάνει απεργία πείνας για το γήπεδο

Μάχη για την ζωή του δίνει Ενωσίτης οπαδός που τον ξυλοκόπησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της εργασίας του ως υπάλληλος ιδιωτικής ασφάλειας στον Ασπρόπυργο

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο 54χρονος υπάλληλος σεκιούριτι και γνωστός οπαδός της ΑΕΚ, Πάρης Βάκης, έπειτα από άγρια επίθεση που δέχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Νέας Ζωής Ασπροπύργου.

Όπως αναφέρει το zougla.gr, ήταν λίγο μετά τις 3 το πρωί όταν άγνωστοι τον πλησίασαν, ενώ έκανε περιπολία κοντά σε ένα φωτοβολταϊκό πάρκο, και τον χτύπησαν σε όλο του το σώμα. Στη συνέχεια οι δράστες του άρπαξαν το αυτοκίνητο που ανήκει στην εταιρεία όπου εργάζεται και εξαφανίστηκαν.

Λίγο αργότερα το όχημα εντοπίστηκε καμένο σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων ενώ οι ληστές είχαν γίνει καπνός. Ο 54χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ η αστυνομία αναζητά τους δράστες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάρης Βάκης στο παρελθόν, είχε πραγματοποιήσει απεργία πείνας για έξι ημέρες στο χώρο που βρισκόταν το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εν τέλει ο Βάκης, αρκετά καταπονημένος και ταλαιπωρημένος καθώς πέραν του ότι δεν τρεφόταν, κοιμόταν και έξω, πείστηκε και έβαλε τέλος στην απεργία πείνας παραμένοντας για λίγες ακόμα ώρες στο οικόπεδο που κάποτε στέγαζε το "Νίκος Γκούμας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags