Facebook Pixel Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες: Δύσκολο το μέτωπο στα Δερβενοχώρια, κινείται προς Μαγούλα - Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα
Life
| 2023-07-18 08:44:00

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες: Δύσκολο το μέτωπο στα Δερβενοχώρια, κινείται προς Μαγούλα - Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα

Sportdog Team
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες: Δύσκολο το μέτωπο στα Δερβενοχώρια, κινείται προς Μαγούλα - Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι άνδρες της πυροσβεστικής. Προς τη Μαγούλα κινείται το μέτωπο της πυρκαγιάς από τα Δερβενοχώρια.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι άνδρες της πυροσβεστικής όπως και οι κάτοικοι των περιοχών σε Κουβαρά, Σαρωνίδα, Λουτράκι, Καλύβια, Λαγονήσι, Δερβενοχώρια μετά από φωτιές που ξέσπασαν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το πιο δύσκολο μέτωπο είναι αυτό στα Δερβενοχώρια, όπου επειδή η φωτιά καίει σε παρθένο δάσος, σε ένα πολύ δύσβατο σημείο και σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν, είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί. Όπως έγινε γνωστό, το μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται προς τη Μαγούλα αλλά δεν υπάρχουν αναφορές ότι απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Δύσκολη, αλλά καλύτερη από χθες, είναι η κατάσταση και στο μέτωπο της Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρχαν αναζωπυρώσεις σε Καλύβια και Σαρωνίδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags