Facebook Pixel Οπαδική βία: Αν είναι δυνατόν! "Αντί για χούλιγκανς, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε Κροάτες τουρίστες!"
Life
| 2023-08-09 11:16:00

Αν είναι δυνατόν! "Αντί για χούλιγκανς, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε Κροάτες τουρίστες!"

Sportdog Team
Αν είναι δυνατόν! "Αντί για χούλιγκανς, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε Κροάτες τουρίστες!"

Κροατικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε Κροάτες ως φερόμενους δράστες στην επίθεση στη Φιλαδέλφεια και αποδείχθηκε ότι ήταν τουρίστες.

Ακόμα ένα ρεπορτάζ από έγκυρο μέσο της Κροατίας, σύμφωνα με το οποίο η Ελληνική Αστυνομία έκανε έφοδο σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και προχώρησε στη σύλληψη τριών Κροατών ως φερόμενους δράστες στη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Μετά, όμως, από την έρευνα που έγινε, αποδείχθηκε πως οι συγκεκριμένοι τρεις άνθρωποι, ήταν απλώς τουρίστες και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αναλυτικά το έγκυρο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας index.hr:

«Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των Κροατών χούλιγκαν που συμμετείχαν στις ταραχές στην Αθήνα, μια ημέρα πριν αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πάνω από 90 οπαδών της Ντιναμό.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας υπήρξε έφοδος της αστυνομίας σε ξενοδοχείο στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας. Γύρω στις 12 έφτασε η είδηση ότι συνελήφθησαν 3 χούλιγκαν και αργότερα ο αριθμός έφτασε στους 9 συλληφθέντες.

Οι ελληνικές αρχές ανακοίνωσαν ότι οι χούλιγκαν κρύβονταν εκεί μετά τις μαζικές ταραχές και τις συλλήψεις το βράδυ της Δευτέρας.

Η ελληνική αστυνομία απέκλεισε το ξενοδοχείο και συνέλαβε τους τρεις αναφερόμενους χούλιγκαν. Υπήρξε, μάλιστα, φήμη, σύμφωνα με την οποία είχαν μαζί τους και πολεμοφόδια.

Ωστόσο, η είδηση αργότερα διαψεύστηκε πλήρως.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες στο ξενοδοχείο αποδείχθηκε πως ήταν απλοί τουρίστες, δεν είχαν μαζί τους όπλα και αφέθηκαν αμέσως ελεύθεροι. Οι χούλιγκαν, την ίδια στιγμή, αναζητούνται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοιχεία-σοκ από την κροατική αστυνομία - Βγάζει στη... σέντρα την ΕΛ.ΑΣ - "Τους ενημερώσαμε από τις 4/8"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags