Facebook Pixel Οπαδική βία: Τα νεότερα για τους τραυματίες της Νέας Φιλαδέλφειας - Η κατάσταση της υγείας της μητέρας του Μιχάλη
Life
| 2023-08-09 12:05:00

Τα νεότερα για τους τραυματίες της Νέας Φιλαδέλφειας - Η κατάσταση της υγείας της μητέρας του Μιχάλη

Sportdog Team
Τα νεότερα για τους τραυματίες της Νέας Φιλαδέλφειας - Η κατάσταση της υγείας της μητέρας του Μιχάλη

Στο νοσοκομείο παραμένουν οι τραυματίες της τραγικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως και η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη.

Στον "Ερυθρό Σταυρό" εξακολουθούν να νοσηλεύονται τρεις Έλληνες και ένας Κροάτης, μετά τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας που οδήγησαν στον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή.

Ανάμεσα τους βρίσκεται και η μητέρα του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, που μεταφέρθηκε την Τρίτη (8/8) στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος και κρίθηκε από τους γιατρούς ότι είναι απαραίτητη η προληπτική της παραμονή.

Την ίδια ώρα, ένας 48χρονος Έλληνας εισήχθη στη Νευροχειρουργική Κλινική στον "Ερυθρό Σταυρό", ένας 26χρονος νοσηλεύεται στο ίδιο τμήμα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ένας 47χρονος έχρηζε επίσης νοσηλείας, μετά την καταδρομική επίθεση των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας Κροάτης ηλικίας 47 ετών, ως πολυτραυματίας, ο οποίος εισήχθη στη χειρουργική κλινική.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags