Facebook Pixel Οπαδική βία: Αποκάλυψη ΣΟΚ: "Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ είχε ενημερώσει στις 21:13 την ΓΑΔΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-08-10 23:24:00

Αποκάλυψη ΣΟΚ: "Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ είχε ενημερώσει στις 21:13 την ΓΑΔΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη ΣΟΚ: "Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ είχε ενημερώσει στις 21:13 την ΓΑΔΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα αποκαλύψεις για την ολιγωρία και τα εγκληματικά λάθη της ΕΛ.ΑΣ. στη δολοφονική επίθεση της Νέας Φιλαδέλφειας έφερε στο φως ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της Αττικής ενημερώθηκε προσωπικά στις 21:13 την καταδρομική επίθεση των Κροατών οπαδών.

Βάσει των όσων αναφέρονται στο ρεπορτάζ, ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν εξεταστεί για καταθέσεις στο πλαίσιο της ένορκης διοικητικής εξέτασης που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι ο επικεφαλής ασφάλειας της ΑΕΚ που τυγχάνει να είναι και υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας εν αποστρατεία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην κατάθεση του στις 21:12 το βράδυ της Δευτέρας (07/8) επικοινώνησε με τον επικεφαλής της διεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους, που βρισκόταν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, και τον ενημέρωσε πως το κομβόι με τους Κροάτες πλησιάζουν.

Αντίστοιχο τηλεφώνημα πραγματοποίησε ένα λεπτό αργότερα στον επικεφαλής της ΓΑΔΑ, διαβάζοντας του ακριβώς τις ίδιες πληροφορίες. Μετά από μόλις δύο λεπτά, διμοιρία της ΥΜΕΤ αποχωρεί από την OPAP Arena, ακολουθώντας την αποστολή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προς το ξενοδοχείο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags