Facebook Pixel Συγκέντρωση τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στη Χειμάρρα για τον Μπελέρη!
Life
| 2023-08-12 07:16:00

Συγκέντρωση τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στη Χειμάρρα για τον Μπελέρη!

του Γεωπόλδου
Συγκέντρωση τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στη Χειμάρρα για τον Μπελέρη!

Εκπνέει η τρίμηνη προθεσμία που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για την ορκωμοσία του εκλεγμένου δημάρχου, ο οποίος παραμένει στη φυλακή

Διαδήλωση – συγκέντρωση για την άμεση αποφυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι ΜπελέρηΣΤ, ώστε να καταστεί δυνατή η ορκωμοσία του και η ανάληψη των καθηκόντων του, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της ομογενειακής οργάνωσης «Ομόνοια», στις 18:00, στον κεντρικό πεζόδρομο Σπηλαίων στη Χειμάρρα, καθώς εκπνέει η τρίμηνη προθεσμία που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για την ορκωμοσία του Μπελέρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρέλευση της προθεσμίας θα δώσει τη δυνατότητα στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή να προχωρήσει σε επανάληψη των εκλογών.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο  ψήφισμα συμπαράστασης, στο οποίο επισημαίνονταν η ανάγκη συμμόρφωσης της Αλβανίας με τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Υπενθυμίζεται πως το ψήφισμα είχε γίνει δεκτό κατά πλειοψηφία, καθώς καταψήφισαν οι παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ (Ανοιχτή Πόλη), του ΚΚΕ (Λαϊκή Συμπαράταξη Αθήνας), η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή για την Αθήνα, ενώ υπέρ τάχθηκε η παράταξη του Παύλου Γερουλάνου «Αθήνα είσαι Εσύ».

Παρόντες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρος, ο αδερφός του Λεονάρδος, καθώς και ο πρόεδρος Χειμαρριωτών Αθήνας, Θοδωρής Γκούμας.

ΠΗΓΗ: pontosnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags