Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: Ραγδαίες εξελίξεις δια στόματος Κούγια - Τι προκύπτει από το βίντεο για τον δολοφόνο του Μιχάλη (Vid)
Life
| 2023-08-13 09:53:00

Ραγδαίες εξελίξεις δια στόματος Κούγια - Τι προκύπτει από το βίντεο για τον δολοφόνο του Μιχάλη (Vid)

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις δια στόματος Κούγια - Τι προκύπτει από το βίντεο για τον δολοφόνο του Μιχάλη (Vid)

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για το βίντεο που καταγράφει το μαχαίρωμα στον Μιχάλη Κατσούρη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Κυριακής, ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση ενός εκ των Ελλήνων κατηγορουμένων για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, είπε συγκεκριμένα ότι «υπάρχει βίντεο που φαίνεται κάποιος να μαχαιρώνει τον Μιχάλη», σημειώνοντας ότι δεν είναι ευκρινές το πρόσωπό του, αλλά φαίνεται η σωματοδομή του θύτη. 

Ο ίδιος χαρακτήρισε συγκλονιστικό το συγκεκριμένο βίντεο. 

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, κάμερες κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν καταγράψει επιπρόσθετους υπόπτους, οι οποίοι μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψης.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα αναφέρουν οι αρχές, στην λίστα υπόπτων, η οποία έχει συνταχθεί σε σχέση με τον πιθανό δράστη της δολοφονίας του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, υπάρχουν άτομα τα οποία δεν συγκαταλέγονται μεταξύ των 105 συλληφθέντων.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληροφορία-βόμβα της ΕΛ.ΑΣ - Ήξεραν για την επίθεση των χούλιγκανς, την περίμεναν σε άλλο σημείο! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags