Δραματικές εκκενώσεις, συνεχή μηνύματα του 112, σπίτια και εργοστάσια στις φλόγες και μια νύχτα χωρίς τη συνδρομή εναέριων μέσων λαμβάνει χώρα κόντρα στα πύρινα μέτωπα σε Ασπρόπυργο και Φυλή.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά που ξεκίνησε κοντά στην Ιερά Μονή Κλειστών στη Φυλή εξελίσσεται, έχει δυναμική και κατευθύνεται ανατολικά.

Η φωτιά ξεκίνησε μεταξύ Μονής Κλειστών και Φυλής και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ προχώρησαν στον απεγκλωβισμό 50 ατόμων από τη Μονή. Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν προχωρήσει στην εκκένωση των περιοχών Φυλή, ‘Ανω Λιόσια, Γεννηματά, Κανάλα, Πανόραμα και ‘Αγιος Ιωάννης Ρώσος Ντάρδιζα, με τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών να έχουν ειδοποιηθεί με μηνύματα του 112.

Στο σημείο επιχειρούν 164 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Διαβάστε τις τελευταίες πληροφορίες στo newpost.gr