Μιλώντας σε δικούς του ανθρώπους, ο Ζαγοράκης έλεγε αργά το βράδυ πως πλέον δεν υπάρχει κάποιος λόγος να παραμείνει στην διοίκηση του ΠΑΟΚ. Όσοι μίλησαν μαζί του έλεγαν πως ήταν πολύ απογοητευμένος με τα όσα συνέβησαν. Η αλήθεια είναι πως το ίδιο κλίμα έβγαινε και μετά τον περσινό αποκλεισμό από την ΑΕΚ, ωστόσο τότε, αφού πέρασαν κάποια 24ωρα, ο Ζαγοράκης επέλεξε να συνεχίσει. Το ίδιο συνέβη και μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Το αν θα συμβεί το ίδιο και αυτή τη φορά δεν είναι γνωστό, ωστόσο πλέον έχουν μαζευτεί πολλά και οι αντοχές του μάλλον εξασθένισαν.

Μετά το παιχνίδι, ο Ζαγοράκης μίλησε με έναν από τους πιο στενούς του συνεργάτες και λίγο αργότερα κάλεσε σε χώρο μακριά από την Τούμπα τα μέλη της διοίκησης για να συζητήσουν για την κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί και το μέλλον της ομάδας.

Την τελευταία φορά, που έγινε μια τέτοια συνάντηση, μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, είχε τεθεί επί τάπητος το θέμα της μεγαλύτερης ενεργοποίησης του Ζήση Βρύζα, με τον σημερινό αντιπρόεδρο να αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες διοίκησης και σιγά σιγά να αντικαθιστά τον Ζαγοράκη. Το αν βέβαια ο Βρύζας είναι αυτή τη στιγμή πρόθυμος και έτοιμος να αναλάβει την κατάσταση στα χέρια του σε ενδεχόμενη αποχώρηση Ζαγοράκη, δεν είναι 100% βέβαιο.

Πηγή: paok24.gr