Facebook Pixel Χειροβομβίδα σε πολυκατοικία που μένει οργανωμένος του ΠΑΟ στην Κυψέλη - Είχε συλληφθεί στη Ν. Φιλαδέλφεια
Life
| 2023-09-05 11:03:00

Χειροβομβίδα σε πολυκατοικία που μένει οργανωμένος του ΠΑΟ στην Κυψέλη - Είχε συλληφθεί στη Ν. Φιλαδέλφεια

Sportdog Team
Χειροβομβίδα σε πολυκατοικία που μένει οργανωμένος του ΠΑΟ στην Κυψέλη - Είχε συλληφθεί στη Ν. Φιλαδέλφεια

Στόχος εκφοβισμού φαίνεται να ήταν δύο οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που διαμένουν σε πολυκατοικία της Κυψέλης. Ο ένας εκ των δύο είχε συλληφθεί πρόσφατα με ένταλμα για τα περιστατικά της Νέα Φιλαδέλφειας και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Στο πόδι πετάχτηκαν οι κάτοικοι στην οδό Καρολίδου, στις τρεις τα ξημερώματα, όταν άγνωστος ή άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδα στην είσοδο πολυκατοικίας. Από την έκρηξη η είσοδος διαλύθηκε και προκλήθηκε κρατήρας στο σημείο, ευτυχώς δίχως να προκληθούν τυχόν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τo News247.gr, στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν υπολείμματα της χειροβομβίδας που έχουν σταλεί για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ενώ την έρευνα την έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, καθώς στην πολυκατοικία διαμένουν δύο οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού και εικάζεται πως τα κίνητρα της επίθεσης ήταν οπαδικά με στόχο τον εκφοβισμό των δύο οπαδών.

Ο ένας εκ των δύο είχε συλληφθεί πρόσφατα με ένταλμα για τα περιστατικά της Νέα Φιλαδέλφειας και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Από την Αστυνομία λαμβάνονται καταθέσεις και αναζητούνται τυχόν βιντεοληπτικά υλικά από τους γύρω δρόμους ώστε να μπορέσουν οι Αρχές να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Πηγή: news247.gr

*φωτογραφίες αρχείου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags