Facebook Pixel Ανδρέας Μικρούτσικος - Πέτρος Φιλιππίδης: "Έκρηξη" Μικρούτσικου για Φιλιππίδη - Αποθέωση με τρομερές ατάκες και... Χίτλερ - Διαφώνησε η Καινούργιου! (Vid)
Life
| 2023-09-15 09:00:00

"Έκρηξη" Μικρούτσικου για Φιλιππίδη - Αποθέωση με τρομερές ατάκες και... Χίτλερ - Διαφώνησε η Καινούργιου! (Vid)

Sportdog Team
"Έκρηξη" Μικρούτσικου για Φιλιππίδη - Αποθέωση με τρομερές ατάκες και... Χίτλερ - Διαφώνησε η Καινούργιου! (Vid)

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γνωστό ηθοποιό, τον χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερους κωμικούς στη μεταπολεμική Ελλάδα και αναφέρθηκε στον... Χιτλερισμό και στον φασισμό, σε έναν μονόλογο που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media. 

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση έχει περιέλθει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια κάθειρξης για τις δύο απόπειρες βιασμού, στις οποίες ήταν κατηγορούμενος.

Ωστόσο, ο ηθοποιός θα παραμείνει ελεύθερος καθώς το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Έχοντας εγκαταλείψει την υποκριτική και χωρίς άλλες πηγές εσόδων ο Πέτρος Φιλιππίδης σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι αποφάσισε είτε να γίνει οδηγός ταξί ή ιδιοκτήτης καφενείου στα Γιάννενα.

Ωστόσο ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος διέψευσε τα παραπάνω μιλώντας την Πέμπτη (14/9) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ενώ αποκάλυψε ότι άνθρωποι του θεάτρου έχουν προσεγγίσει τον πελάτη του με προσφορές για δουλειά.

«Δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο, τα πάντα όλα εξαφανίστηκαν. Ψάχνει για δουλειά. Οι φίλοι και οι γνωστοί του πλέον έχουν επανέλθει. Όλοι μιλάνε μαζί του και οι μεγάλοι παραγωγοί και οι μεγάλοι σκηνοθέτες και ηθοποιοί, όλοι είναι δίπλα του».

Οι φήμες ότι θα γίνει ταξιτζής

«Αυτά ότι θα ανοίξει σουβλατζίδικο ή θα γίνει ταξιτζής δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι αποκυήματα της φαντασίας, είναι ψευδείς ειδήσεις. Άνθρωποι του θεάτρου του έχουν ζητήσει ήδη να έρθει στα θέατρά τους και να πρωταγωνιστήσει σαν ηθοποιός.

«Συγκινήθηκε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν αισθάνεται ότι μπορεί να επιστρέψει στο θέατρο έχοντας ακόμη 2 κατηγορίες για απόπειρες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Αποθέωση από Μικρούτσικο, διαφώνησε η Καινούργιου!

Εντύπωση προκάλεσε πάντως η τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος τόνισε πως η επιβράβευση του 50-50 από το τηλεοπτικό κοινό, είναι περισσότερο ιδεολογικό το θέμα και όχι οικονομικό. «Ο Πέτρος Φιλιππίδης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία ρευστή κατάσταση και κρίνεται από τα δικαστήρια. Έχει τα αθωωτικά του, τα έτσι, τα αλλιώς. Αυτά θα τα κρίνει η ιστορία. Σημασία έχει πως ο Φιλιππίδης σαν μέγιστος ηθοποιός, σαν μέγιστος κωμικός στη μεταοπολεμική Ελλάδα, η προσφορά του είναι ανεξάρτητη από το αν έχει κακοποιητικά στοιχεία ή αν ακόμα περισσότερο αθωωθεί. Το MEGA καλώς αποφάσισε να βάλει τη σειρά και ο κόσμος την στήριξε, δεν λιθοβολεί τον Πέτρο και δέχεται μία σειρά στοιχεία. Από την άλλη μεριά όμως είναι να μπορούμε να ξεχωρίζουμε από τα παραβατικά στοιχεία, την ουσία της προσφοράς. Γιατί έχουμε πολλούς καλλιτέχνες που ήταν με τον φασισμό, τον Χιτλερσιμό. Ας ξεχωρίσουμε την προσοφρά ενός καλλιτεχνή Καλά κάνουν και του Πέτρου οι σειρές»!

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντως διαφώνησε μαζί του και ξεκαθάρισε πως ο Φιλιππίδης εμπλέκεται σε μία σοβαρή υπόθεση που αφορά βιασμούς!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 9ο λεπτό:

 

"Ούτε γεια με Φιλιππίδη"! Πρώην "κολλητός" του και διάσημος ηθοποιός αμφισβητεί αν είναι… φτωχός! (Vid)

Στον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε μεταξύ άλλων για την φιλία του με τον ηθοποιό και στα όσα ακούγονται περί οικονομικής δυσχέρειας του Πέτρου Φιλιππίδη, με τη δήλωσή του να προκαλεί τεράστιο ντόρο, καθώς για πρώτη φορά κάποιος... αμφισβητεί αν ισχύουν όσα κυκλοφορούν!

«Η έννοια φίλος είναι κάτι που δεν φεύγει μέσα από την καρδιά. Με έχουν στηρίξει και με έχουν πληγώσει με όσα έγιναν μετά, όμως δεν έχουμε επαφή πια» σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας και εξήγησε πως: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την οικογένεια, δεν γνωρίζω και δεν θέλω να σχολιάσω το οτιδήποτε αφορά στην ζωή του Πέτρου απ’ εδώ και πέρα. Εφόσον υπάρχει, για κάθε άνθρωπο που έχει οικονομική δυσχέρεια στεναχωριέμαι. Βεβαίως ο κάθε άνθρωπος διαγράφει την μοίρα του μόνος του».

Αναφορικά με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε: «Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και είναι πάντα σε μία ομάδα, απ’ τις καλύτερες που υπάρχουν αυτή την στιγμή και απ’ όσο γνωρίζω διαπρέπει εκεί, με έναν από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες που έχουμε».

Ακόμα, για την άρνηση της Ελπίδας Νίνου να μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρόεδρος του ΣΕΗ είπε: «Δεν την είδα, απλώς μου το είπανε. Η σιωπή είναι χρυσός πολλές φορές ή λέει πολλά».

 

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε το μεγαλύτερο ψέμα που γράφτηκε το φετινό καλοκαίρι για τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags