Ο κακός Παναθηναϊκός ξόδεψε ένα ημίχρονο στο Καυτανζόγλειο για να φτάσει στο 1-0 με τον Τοτσέ στο 58` και να το κρατήσει ως το τέλος. Ο Ισπανός είχε σκοράρει και στο 4`, αλλά το γκολ λανθασμένα δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Οι παίκτες του Κατσαβάκη παρότι κουρασμένοι τα έδωσαν όλα, έπαιξαν ψυχωμένα άμυνα, αλλά φάσεις δεν έκαναν μπροστά. Μ` αυτά και μ` αυτά, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο +5, έστω και αν δεν ικανοποίησε...

Με μια λέξη... Δράμα!

Έτσι ήταν το ματς στο Καυτανζόγλειο, ΔΡΑΜΑ, με τις δυο ομάδες στο 20λεπτο να έχουν 26 λάθη ((11 για τη Δόξα, 15 για τον Παναθηναϊκό)! Τέτοια ανούσια κατοχή (63-37%) για τους πράσινους και ούτε μία (1) φάση, πρέπει να ήταν παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς οι παίκτες του Φερέιρα αδυνατούσαν να απειλήσουν τον Σέρεμετ. Βέβαια, στο 4` ο Τοτσέ σκόραρε, αλλά ο βοηθός είχε υποδείξει οφσάιντ...

Τέλος πάντων, ο Παναθηναϊκός μετά το 30` άρχισε κάπως να... κινείται και στο 36` ο Κλέιτον δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει, κάνοντας την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία των γηπεδούχων και αυτό ήταν! Ήταν απλά ένα κακό πρώτο μέρος με πολλά λάθη κι από τις δυο πλευρές. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Δόξας.

Πάλι Τοτσέ!

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε πλέον στο μισό γήπεδο τη Δόξα, αλλά μπαλιά της προκοπής δεν περνούσε μπροστά... Ενώ λοιπόν ο Φερέιρα ετοίμαζε τον Μαυρία, στο 58` ο Κουίνσι έβγαλε μια μπαλιά από δεξιά ο Τοτσέ πετάχτηκε και με προβολή έκανε το 0-1!

Η Δόξα ρίσκαρε, ανεβάζοντας ψηλά την άμυνα της, για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Παναθηναϊκός έτσι βρήκε χώρους και στο 72` ο Τοτσέ έχασε το... άχαστο από την πάσα του Κουίνσι!

Οι γηπεδούχοι βγήκαν όλοι μπροστά, ο Παναθηναϊκός κρατούσε το υπέρ του σκορ, ενώ ο Φερέιρα έβαλε μέσα και τον Λάζαρο, ο οποίος επανεμφανίστηκε μετά τον τραυματισμό του και το 0-1 έμεινε ως το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα:

90+3` Λήξη του αγώνα

85` Xριστοδουλόπουλος αντί Κουίνσι

82` Κίτρινη στον Τριποτσέρη

78` Μαυρίας αντί του Κατσουράνη

73` Ο Κουίνσι έκοψε αριστερά στον Τοτσέ, ο οποίος μόνος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε άουτ!

70` Αραβίδης αντί Κάπελ

68` Μαρίνος αντί Ζέκα

58` Σέντρα του Κουίνσι από δεξιά, ο Κουίνσι δεν πρόλαβε, προβολή του Τοτσέ από τη μικρή περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα και 0-1

46` Έναρξη του δευτέρου μέρους

46` Σοϊλέδης αντί Αμπουμπακάρι

46` Κόστα Βιάνα αντί Κυβελίδη

45` Λήξη του πρώτου μέρους

44` Ο Αραβίδης ελίχθηκε έξω από την περιοχή και σούταρε ψηλά άουτ

43` Ωραία μπαλιά του Κλέιτον από δεξιά, ο Βύντρα στην κίνηση σούταρε ψηλά άουτ

36` Σέντρα Βύντρα από δεξιά, ο Κατσουράνης έστρωσε στον Κλέιτον, αλλά προ του Σέρεμετ έδιωξε η άμυνα της Δόξας

20` Ο Καρνέζης έδιωξε προτού γίνει επικίνδυνος ο Αραβίδης που έβγαινε τετ-α-τετ

4` Ο Τοτσέ κόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, ενώ έβγαινε τετ-α-τετ με τον Σέρεμετ. Στην εξέλιξη της φάσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

1` Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Βέρτζος, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Αμπουμπακάρι, Ουέλινγκτον, Κυβελίδης.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Τοτσέ, Κουίνσι, Ζέκα, Μπιάρσμιρ, Σιμάο, Βύντρα, Κατσουράνης, Κλέιτον.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος
Βοηθοί: Γούκος, Δημητριάδης