Facebook Pixel Αντώνης Ρέμος: Νέα μεγάλη επένδυση του Αντώνη Ρέμου με τον γνωστό σεφ, Νουσρέτ - Πηγαίνει την Ελλάδα... στην Τουρκία!
Life
| 2023-10-18 09:20:00

Νέα μεγάλη επένδυση του Αντώνη Ρέμου με τον γνωστό σεφ, Νουσρέτ - Πηγαίνει την Ελλάδα... στην Τουρκία!

Sportdog Team
Νέα μεγάλη επένδυση του Αντώνη Ρέμου με τον γνωστό σεφ, Νουσρέτ - Πηγαίνει την Ελλάδα... στην Τουρκία!

Ο διάσημος και πολύ πετυχημένος τραγουδιστής ετοιμάζεται για μία συνεργασία έκπληξη με τον Τούρκο μάγειρα/επιχειρηματία και καλό του φίλο.

Τον Αντώνη Ρέμο αυτή τη περίοδο τον βλέπουμε ως κριτή στο Fame Story και τις μέρες που ξεκουράζεται, προτιμά να απολαμβάνει τις βόλτες του στα νότια προάστια.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής απήλαυσε τον καφέ του μαζί με τον γνωστό σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ σε μαγαζί των νοτίων προαστίων.

Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος δημοσίευσε ένα story μαζί με τον σεφ και έγραψε : «Καλωσήρθες στο δεύτερο σπίτι σου, αδερφέ μου».

H «Καλημέρα» του χασάπη απ’ την Τουρκία

Η συνάντηση των δύο ανδρών όμως δεν ήταν τόσο τυχαίο. Σύμφωνα με το newmoney.gr, ο Νουσρέτ, που φέτος στη Μύκονο δεν πολυεμφανίστηκε – αναδουλειές, βλέπετε - βρέθηκε στην Αθήνα για λίγα 24ωρα και πέρασε από τον Αντώνη Ρέμο στη Γλυφάδα για δουλειές.  

Ο εστιάτορας ετοιμάζει νέο επιχειρηματικό εγχείρημα στο οποίο λέγεται ότι θα συμμετέχει και ο δημοφιλής τραγουδιστής. Πρόκειται για εστιατόριο με ελληνικές γεύσεις και όνομα -θα λέγεται «Καλημέρα»- το οποίο θα ανοίξει σύντομα στην Κωνσταντινούπολη.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags