Facebook Pixel "Βόμβα" Ακαλέ στο Αγρίνιο!
Life
| 2012-01-30 20:45:00

"Βόμβα" Ακαλέ στο Αγρίνιο!

"Βόμβα" Ακαλέ στο Αγρίνιο!

Η βόμβα Κάνγκα Ακαλέ ενεργοποιήθηκε στον Παναιτωλικό και την Τρίτη τελευταία μέρα των μεταγραφών αναμένεται και η ανακοίνωση, αφού τις επόμενες ώρες ο Ιβοριανός σούπερ σταρ πρόκειται να είναι στο Αγρίνιο!

Η βόμβα Ακαλέ ενεργοποιήθηκε στον Παναιτωλικό και την Τρίτη τελευταία μέρα των μεταγραφών αναμένεται και η ανακοίνωση, αφού τις επόμενες ώρες ο Ιβοριανός σούπερ σταρ πρόκειται να είναι στο Αγρίνιο!

Καμιά φορά ακόμη κι αν δεν έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας μπορεί να σταθείς τυχερός αν πέσεις στο σωστό timing! Αυτό έγινε και στην προκειμένη περίπτωση στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού κ. Φώτη Κωστούλα!

Στην ερώτηση «μεταγραφικά τέλος;» ο διοικητικός ηγέτης της Αγρινιώτικης ΠΑΕ μας έδωσε την είδηση λέγοντας: «Πιστεύω αύριο (Τρίτη) θα έχουμε ακόμη μία. Ο Ακαλέ αυτή την στιγμή είναι στον δρόμο προς το Αγρίνιο και τον περιμένουμε»!
Σαφώς και πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία (αν φυσικά πέσουν και οι τελικές υπογραφές) που θα ενισχύσουν τον Παναιτωλικό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία!

Πέρα πάντως από την βόμβα Ακαλέ η κουβέντα με τον πρόεδρο των νεοφώτιστων πήγε και στα τελευταία άσχημα αποτελέσματα!

-Το νέο κακό αποτέλεσμα στα Γιάννενα φούντωσε ξανά τα σενάρια για απομάκρυνση του Μπάμπη Τεννέ από τον πάγκο. Έχουμε θέμα;
«Καλό είναι να πούμε δύο πράγματα επί του θέματος. Ο Μπάμπης Τεννές έχει κάνει καλή δουλειά. Άποψη μου είναι ότι θα ανακάμψει η ομάδα. Ήταν ο Ιανουάριος για μας ένας δυσκολος μηνας. Δεν χάθηκε όμως κάτι. Ο στόχος μας είναι η παραμονή. Έχω συνεχή επικοινωνία και με τον προπονητή και με τους παίκτες και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά»!

Διαβάστε αναλυτικά στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags