«Εχω παίξει με πολλά σπουδαία ονόματα, ο Ζαγοράκης μπορώ να πω σε γενικές γραμμές ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα», ήταν η απάντηση του Γκέκα στην ερώτηση ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε στην καριέρα του.

«Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα μείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία, αυτή είναι προτεραιότητα μας, αλλά όπως έχω πει θα αποφασίσω στο τέλος τονίζοντας πως είμαι πολύ καλά στη Σαμσούντα», είπε για το θέμα του συμβολαίου του ο Γκέκας. Ο έμπειρος άσος υπέγραψε για έξι μήνες με οψιόν για δυο ακόμα έτη στη Σάμσουνσπορ με την προϋπόθεση, όμως ότι αυτή θα παραμείνει στην τουρκική Super Lig.

«Πολύ καλή, πολύ ενδιαφέρουσα», ήταν η απάντηση του Γκέκα στο πώς τον έχουν προσεγγίσει οι Τούρκοι με τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού να συμπληρώνει πως «όπως έχω ξαναπεί στον τουρκικό Τύπο προτρέπω και άλλους Ελληνες παίκτες να έρθουν στην Τουρκία για να αγωνιστούν».

«Σίγουρα, δεν υπάρχει αμφιβολία θα είμαι στην αποστολή της Εθνικής ως ο Γκέκας της Σάμσουνσπορ», επεσήμανε ο Λαρισαίος σε ερώτηση αν θα βρίσκεται στους εκλεκτούς του Σάντος για το Euro 2012.

Οσο για το αν τα γκολ μπορούν να βοηθήσουν Σάμσουνσπορ να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και να σωθεί, ο άλλοτε παίκτης της Μπόχουμ, της Λέβερκουζεν και της Αΐντραχτ ήταν ξεκάθαρος.

«Η ομάδα χρειάζεται γκολ και απ' άλλους, σίγουρα θέλω να σημειώνω σημαντικά τέρματα, όμως δεν αρκούν μόνο τα δικά μου, πρέπει όλοι να σκοράρουν, όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε», κατέληξε ο Γκέκας που έχει καταφέρει να σκοράρει, ήδη, τρεις φορές στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Πηγή: sentra-goal.gr