Facebook Pixel Ξανά στην Ελλάδα και στην τηλεόραση η Εύα Καϊλή - Η πρώτη της συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή (Vid)
Life
| 2023-12-08 09:40:00

Ξανά στην Ελλάδα και στην τηλεόραση η Εύα Καϊλή - Η πρώτη της συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή (Vid)

Sportdog Team
Ξανά στην Ελλάδα και στην τηλεόραση η Εύα Καϊλή - Η πρώτη της συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή (Vid)

Έρχεται για τις γιορτές και έχει ήδη κλείσει συμφωνία για να βγει και να «πει την αλήθεια σε όλους τους Έλληνες», όπως ισχυρίζεται. Πού θα βγει όμως;
 

«Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου. Αφού είναι το παιδί μου καλά, είμαι κι εγώ καλά», υπογράμμισε η Εύα Καϊλή κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με ελληνίδα δημοσιογράφο στις Βρυξέλλες.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 Έλλη Αυξεντίου, ο βελγικός τύπος σχολίασε ως απάνθρωπη τη μεταχείριση που είχε η κ. Καϊλή ως προς την 5μηνη απαγόρευση να συναντήσει την κόρη της, Αριάδνη.

Όπως εξομολογήθηκε στη δημοσιογράφο η ευρωβουλευτής, το κοριτσάκι κατά το πρώτο διάστημα εξέφραζε τα συναισθήματά του, τραγουδώντας τραγούδια θλίψης.Τώρα, όπως μοιράστηκε με τη δημοσιογράφο, τα δύσκολα πέρασαν. Η Αριάδνη τραγουδά μόνο χαρούμενους σκοπούς. Η Εύα Καϊλή και η κόρη της είναι «αυτοκόλλητες» και επισκέφτηκαν μαζί την Ευρωβουλή, για να χαρεί η μικρή Αριάδνη με το τεράστιο έλατο και τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του μεγάρου.

Την ίδια ώρα, η κ. Καιλή και ο εν διαστάσει σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, κατοικούν σε διαφορετικούς ορόφους της ίδιας πολυκατοικίας κι έτσι παρά τον χωρισμό η κόρη της δε στερείται καθόλου τον πατέρα της.

Μιλώντας στην Έλλη Αυξεντίου, η ελληνίδα ευρωβουλευτής ανέφερε ότι από την ανακοίνωση της σύλληψής της και μετά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, δεν έχει ενδιαφερθεί ούτε έχει τηλεφωνήσει να ρωτήσει για τη δική της κατάσταση, ούτε καν για την κατάσταση του παιδιού της.

Η Εύα Καϊλή υπερασπίστηκε για άλλη μια φορά τον ισχυρισμό της αθωότητάς της και προανήγγειλε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση, ενώ ο δικηγόρης της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο Πρωινό του Αντ1 αποκάλυψε πως η Ευρωβουλεύτής θα επιστρέψει για πρώτη φορά στην Ελλάδα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και συμπλήρωσε πως θα δώσει και την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Πλέον περιμένουμε να μάθουμε ποιο κανάλι και ποια εκπομπή θα επιλέξει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα είναι είτε σε αυτή του Γιώργου Λιάγκα είτε σε αυτή της Κατερίνας Καινούργιου. Ίσως και στις δύο σε διαφορετική ημέρα!

 

<meta content="" Υπήρχε="" μια="" ομάδα="" ανθρώπων="" που="" πίεζε="" την="" Εύα="" Καϊλή="" να="" ομολογήσει.="" Την="" ρώτησα="" τότε="" αν="" είναι="" αθώα="" και="" μου="" είπε="" "ναι"."="" itemprop="description">

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags