Facebook Pixel Οπαδική βία: Ο δράστης ξαναμπήκε στο γήπεδο μετά τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη!
Life
| 2023-12-10 14:13:00

Αδιανόητο: Ο δράστης ξαναμπήκε στο γήπεδο μετά τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη!

Sportdog Team
Αδιανόητο: Ο δράστης ξαναμπήκε στο γήπεδο μετά τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης το μοιραίο βράδυ των επεισοδίων, βγήκε έξω από το γήπεδο, χτύπησε με τη φωτοβολίδα τον 31χρονο αστυνομικό και μπήκε πάλι μέσα στο γήπεδο.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης κατά αστυνομικού στου Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης (7/12).

Το πρωί της Κυριακής έγινε γνωστό ότι συνελήφθη 18χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, περιγράφοντας πως έγινε η επίθεση στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, ο νεαρός δράστης είπε πως τη φωτοβολίδα, με την οποία χτύπησε τον αστυνομικό, του την έδωσε ένας μεγαλύτερος, που του έδειξε πως να τη ενεργοποιήσει και να ρίξει την ευθεία βολή. Στη συνέχεια, μπήκε και πάλι μέσα στο γήπεδο, μαζί με άλλους.

Ο 18χρονος οπαδός ισχυρίστηκε ακόμη ότι υπήρχε η πληροφορία πως θα έκαναν επίθεση στους αστυνομικούς και πως υπήρχαν άτομα που είχαν σχέδιο και έδιναν κατευθυντήριες γραμμές στις ομάδες. Υποστήριξε ότι οι καθοδηγητές τους έδωσαν την εντολή να βγουν έξω και πως προμηθεύτηκαν από άλλα άτομα, τα αντικείμενα που εκτόξευσαν στους αστυνομικούς.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οπαδός του Ολυμπιακού "κάρφωσε" τον 18χρονο δράστη - Αναζητούν μάνατζερ γνωστού τράπερ για τα επεισόδια!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags