Facebook Pixel «Σφυρίγματα μας στέρησαν βαθμούς»!
Life
| 2012-02-06 21:32:00

«Σφυρίγματα μας στέρησαν βαθμούς»!

«Σφυρίγματα μας στέρησαν βαθμούς»!

Στους λόγους που ο Παναιτωλικός προχώρησε στο να βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 έκανε λόγο για διαιτητικά λάθη που στέρησαν από τον Παναιτωλικό πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία!

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου του Αγρινιώτικου συλλόγου έχουν ως εξής:

-Για τις διαμαρτυρίες των οπαδών στον διαιτητή του αγώνα με τον Ατρόμητο και τα διαιτητικά λάθη:
«Δεν ήταν σε τέτοιο βαθμό που μας κάνει να ανησυχούμε. Οι θέσεις μας είναι εντελώς διαφορετικές στο ζήτημα αυτό και το έχουμε ξεκαθαρίσει. Δεν θέλω να πω ότι είναι δικαιολογημένη η αντίδραση αυτή, αλλά τα διαιτητικά λάθη ήταν πολλά και ο κόσμος εξέφρασε έτσι την αντίδρασή του.  Είναι σφυρίγματα και λάθη που μας στέρησαν βαθμούς. Σε παιχνίδια με ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους, λάθη που εάν δεν είχαν γίνει θα ήταν άλλη η βαθμολογική κατάσταση σε σχέση τις ομάδες αυτές.
Χθες ο διαιτητής σφύριξε περισσότερα επιθετικά φάουλ στον Καμαρά παρά αυτά που του έκαναν οι αμυντικοί».

-Για την ανακοίνωση που εξέδωσε:
«Μετά από τέσσερις μήνες αναγκαστήκαμε να βγάλουμε ανακοίνωση. Δεν έχουμε λειτουργήσει ποτέ έτσι. Πάντα λέμε και πιστεύουμε ότι εμείς φταίμε που είναι η ομάδα σε αυτή τη θέση. Και οι φίλαθλοι της ομάδας το ζητούμε. Έχουμε βγάλει λίγες ανακοινώσεις. Φτάσαμε στο σημείο κάποιοι να πιστεύουν ότι είναι αδυναμία μας».

-Για το πρόβλημα στην επίτευξη τερμάτων της ομάδας:
«Υπήρξε ένας συνδυασμός θεμάτων και τραυματισμοί. Σίγουρα περιμέναμε μια καλύτερη αντίδραση από την ομάδα, αλλά πρέπει να δώσουμε και λίγο χρόνο. Βλέπετε –για παράδειγμα- τον Άρη που τώρα βρίσκει τα πατήματά του.
Ένα σημείο που δεν έχουμε θίξει είναι το γεγονός ότι έχουμε παίξει σε οκτώ παιχνίδια με δέκα ποδοσφαιριστές. Μας ανησυχεί αλλά και σαν γεγονός δικαιολογεί μια μικρότερη συγκομιδή βαθμών».

-Για τη μείωση του αριθμού των οπαδών που πηγαίνουν στο γήπεδο:
«Περιμέναμε να γίνει μια επιλογή αγώνων. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Στα εισιτήρια είμαστε πρώτοι και με διαφορά μετά από τις μεγάλες ομάδες. Δεν έχουμε παράπονο. Ίσως να περιμέναμε περισσότερο κόσμο σε παιχνίδια κρίσιμα και όχι σε παιχνίδι που αντιμετωπίζαμε μεγάλες ομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags