Facebook Pixel Ψηλά το κεφάλι ή λαϊκά δικαστήρια;
Life
| 2012-02-08 22:49:00

Ψηλά το κεφάλι ή λαϊκά δικαστήρια;

Ψηλά το κεφάλι ή λαϊκά δικαστήρια;

Για ποιόν να λυπηθείς περισσότερο και για ποιον να χαρείς; Ένας ποδοσφαιρόφιλος πραγματικά μπερδεύτηκε με όσα είδε στο Παναιτωλικός – Δόξα Δράμας.

Οι μεν Αγρινιώτες έχουν κάνει επενδύσεις σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο, έχουν φτιάξει προπονητικά κέντρα κι έχουν κάνει μεταγραφές, ακόμα και τον Γενάρη. Τους αξίζουν χίλια μπράβο.

Να, όμως, που ο Παναιτωλικός πάει από γκέλα σε γκέλα και φαίνεται ότι θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Ο κόσμος, που ήταν αρχικά ενθουσιώδης, έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του και απόψε το γήπεδο έβραζε μετά την (απρόσμενη) ήττα από την Δόξα. Ποιος θα περίμενε μετά το ωραίο ξεκίνημα των Αγρινιωτών ότι θα γίνονται λαϊκά δικαστήρια;

Από την άλλη πλευρά η Δόξα Δράμας ανέβηκε άρον – άρον στην Α’ εθνική και φανερά ανέτοιμη. Δίχως κατάλληλο ρόστερ άρχισε να μαζεύει την μια ήττα μετά την άλλη. Όλοι λέγανε «αυτή η ομάδα τι δουλειά έχει στην superleague»; Μέχρι που ξύπνησε! Μέχρι που έστρωσε!

Κι έτσι η Δόξα ξεκίνησε να κόβει βαθμούς ή να δυσκολεύει πολύ όλους τους μεγάλους του ποδοσφαίρου, ενώ εσχάτως τσιμπάει και νίκες! Κάνει, δηλαδή, η Δόξα μια αξιοπρεπέστατη προσπάθεια, ώστε ακόμα κι αν πέσει, αυτό να συμβεί έχοντας ψηλά το κεφάλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags