Facebook Pixel Ψινάκης, Εκκλησία, Συμμαχία
Life
| 2012-02-09 01:10:00

Ψινάκης, Εκκλησία, Συμμαχία

Ψινάκης, Εκκλησία, Συμμαχία

Ο Αρχιεπίσκοπος απαντά σε επιστολή του Ψινάκη για τη σελέμπριτι φιλανθρωπία που θέλει να οργανώσει ο πρώην μάνατζερ-σταρ.

Ο Ηλίας Ψινάκης έχει ονομάσει την εκστρατεία του «Για ένα πιάτο φαί» και σκοπός του είναι να κάνει συναυλίες και με τα έσοδα να ταΐζει τους φτωχούς. Ο πρώην μάνατζερ-σταρ και νυν δημοτικός σύμβουλος είχε στείλει και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο επιστολή, εξηγώντας το σχέδιό του. Η κατάσταση πρέπει να είναι τραγική επειδή ο Ιερώνυμος αναγκάστηκε να απαντήσει στην επιστολή Ψινάκη και δημοσιεύει και λογαριασμό τραπέζης στον οποίο μπορούν να κατατεθούν τα χρήματα. Προσοχή μόνο μην το μάθει η Μέρκελ:

«Αξιότιμο
Κ. Ηλία Ψινάκη
Δημοτικό Σύμβουλο Αθηνών
Αξιότιμε κύριε Ψινάκη,
Κατόπιν της συζητήσεως που είχατε στο Γραφείο του Πρωτοσύγκελου Αρχιμανδρίτου π. Μαξίμου Παπαγιάννη, με τους υπεύθυνους του προγράμματος συσσιτίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καθώς και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις που υποβάλλατε για το συντονισμό ομάδων καλλιτεχνών, επιχειρηματιών και ανθρώπων του πολιτισμού προς ενίσχυση του προγράμματος συσσιτίων, σας αποστέλλουμε τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό: ΑΤΕ bank 017 04 006043 75 και το IBAN: GR 9504306240000170400604375, όπου δικαιούχος είναι η ΑΜΚΕ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και θα είναι μόνο για την κατάθεση χρημάτων από τους ανωτέρω ενδιαφερόμενους και αποκλειστικά για τα εν λόγω συσσίτια.
Εύχομαι κάθε ευλογία του Πανάγαθου Θεού μας εις τη ζωή σας και επιτυχία στην υλοποίηση της προτάσεώς σας.
Μετ' ευχών διαπύρων
Ο Αρχιεπίσκοπος
Ιερώνυμος Β'»

ΠΗΓΗ: newsit

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags