Facebook Pixel Σωκράτης Κόκκαλης: Επέστρεψε και το… ανακοίνωσε - "Άσχημα νέα" για Πέτρο
Life
| 2024-02-12 07:15:00

Επέστρεψε και το… ανακοίνωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης - "Άσχημα νέα" για τον γιο του Πέτρο και το νέο κόμμα

Sportdog Team
Επέστρεψε και το… ανακοίνωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης - "Άσχημα νέα" για τον γιο του Πέτρο και το νέο κόμμα

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε σε ένα από τα πιο γνωστά πάρτι του ποδοσφαίρου και έδωσε ρεσιτάλ με τις ατάκες του!

Μία από τις διαχρονικότερες νυχτερινές παρουσίες του Σωκράτη Κόκκαλη ήταν και παραμένουν τα πάρτι του ποδοσφαιρικού παράγοντα Θωμά Μητρόπουλου. Για να ακριβολογώ, του «Mr Παράγκα». Του ανθρώπου που κατά κοινή παραδοχή υπήρξε η ατμομηχανή της παρασκηνιακής ομάδας που είχε συγκροτήσει ο πρόεδρος Σωκράτης, για να ελέγχει διαιτητές, επόπτες και τα πόμολα από τις πόρτες των αποδυτηρίων και των WC της ΕΠΟ.

Όπως κάθε χρόνο, ο Θωμάς κάλεσε τους φίλους του, ανάμεσα σε αυτούς και τον πρεσβύτερο Κόκκαλη, που, όπως μου είπε ένας κολλητός του, έδειχνε ευδιάθετος και αποφασισμένος όσο ποτέ! Από τα πολλά που μου μετέφερε από την επίμαχη βραδιά ήταν και το γεγονός ότι απέφυγε κάθε σχόλιο για το κόμμα του γιου του, Πέτρου.

Προσωπικά έμεινα στο άλλο που, σύμφωνα με τον άνθρωπό μου, φέρεται να είπε ο πρόεδρος Σωκράτης απευθυνόμενος στην ομήγυρη. «Αν θέλει ένας σοβαρός άνθρωπος να διασυρθεί με επάρκεια, δεν έχει παρά να ασχοληθεί είτε με την πολιτική είτε με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα». Με δεδομένο ότι έχει γνώση (αν όχι και δράση) και των δύο χώρων, από τα ομολογουμένως πολλά του γενέθλιου πάρτι συγκράτησα το επίμαχο.

Πηγή: powergame.gr

Ούτε με Τζιοβάνι, Ζάχοβιτς στον Ολυμπιακό - Ο 83χρονος Σωκράτης Κόκκαλης σε έναν χρόνο "κέρδισε" 500 εκατομμύρια!

Ακριβώς πριν από δύο χρόνια, τέτοιες μέρες του Οκτωβρίου 2021, ο Όμιλος Intracom ανακοίνωνε την πώληση της «κόρης» τoυ, Intrasoft, στην εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Κοπεγχάγης, Netcompany Group, έναντι 235 εκατ. ευρώ. Είχε συμπληρώσει 25 χρόνια κερδοφορίας και τεχνολογικής πρωτοπορίας όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Τον Μάιο του 2023, η Ιntracom Holdings ανακοίνωσε την πώληση της Intracom Defense (IDE) -όχι όπου κι όπου, αλλά -στην Israel Aerospace Industries έναντι 60 εκατ. ευρώ.

«Παρά την τεχνολογική μας πρωτοπορία, τον τελευταίο καιρό δεν παίρναμε συμβόλαια στην Ελλάδα, γι’ αυτό προτιμήσαμε να πουλήσουμε στο Ισραήλ» είχε σχολιάσει τότε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Αυτές τις μέρες, η αγορά μας βιώνει την ανάσταση της Intralot. Μιας εταιρείας υψηλής τεχνολογίας που διεκδικεί συμβόλαια σε όλες τις γωνιές του πλανήτη αλλά και στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική και δύσκολη αμερικανική αγορά.

Χρειάστηκαν 3 χρόνια σκληρής δουλειάς, επίμονων διαπραγματεύσεων και περίπλοκων συμμαχιών για να ολοκληρωθεί ένα μικρό θαύμα. Η εταιρεία που το καλοκαίρι του 2021 άξιζε δεν άξιζε 13 εκατ. ευρώ, σήμερα πλησιάζει τα 500 εκατ. και στοχεύει ακόμη ψηλότερα.

Πηγή: newmoney.gr

Κόλπο-γκρόσο του Κόκκαλη με Zara - Ανακοινώθηκε η μεγάλη συμφωνία

Ο Σωκράτης Κόκκαλης προχώρησε σε μία κίνηση – ματ με δύο σημαντικές συμφωνίες.

Για το ακίνητο-φιλέτο της Κλουκίνας – Λάππας στην Ερμού, που σήμερα στεγάζεται η γνωστή αλυσίδα Zara (του ομίλου Inditex), εξασφαλίστηκε… χρυσό συμβόλαιο μίσθωσης και μάλιστα για 20 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο για το ακίνητο στην Ερμού έληγε τέλος του χρόνου και υπήρχαν διαπραγματεύσεις με τη μητρική εταιρεία των Zara για την ανανέωσή του. Μέχρι σήμερα το ενοίκιο ήταν της τάξης των 26 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Ωστόσο επετεύχθη μία νέα συμφωνία με εντυπωσιακή αύξηση πέραν των 52 ευρώ ανά τ.μ. Πρακτικά η εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη θα δίνει τα κέρδη της να αυξάνονται… θεαματικά από το συγκεκριμένο κτήριο.

Σε μηνιαία βάση η Intrakom Properties έχει περί τις 70 χιλιάδες ευρώ ενοίκιο, μόνο από το συγκεκριμένο ακίνητο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξέταζε άλλες δύο προσφορές, πλην της Inditex. Αλλά φαίνεται πως ο κολοσσός ήταν αποφασισμένος να κρατήσει το ακίνητο και έδωσε… όσο-όσο.

Επίσης, για τους αποθηκευτικούς χώρους της Κλουκίνας – Λάππας στον Ταύρο αποφασίστηκε να αλλάξει η χρήση τους και να γίνουν κατοικίες για ενοικίαση σε φοιτητές.

Μεγάλη επιστροφή του 85χρονου Κόκκαλη - 84.5 εκατομμύρια στην ΑΜΚ σε έξι μήνες - Συνεργασία με Σου Κιμ

Το «πράσινο φως» καλείται να δώσει σήμερα η τακτική Γενική Συνέλευση της Ιντραλότ, ανοίγοντας τον δρόμο για την αύξηση κεφαλαίου, που όπως όλα δείχνουν θα κινηθεί στα επίπεδα των 120 εκατ. ευρώ.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα 13 μηνών, κατά την οποία η εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη προχωρά σε κεφαλαιακή αύξηση, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη των 129,22 εκατ. ευρώ.
Στην προκείμενη περίπτωση ο στόχος είναι διπλός: Αφ’ ενός μεν να θεραπευτεί η «πληγή» των αρνητικών ιδίων κεφαλαίων (87,4 εκατ. ευρώ) έτσι ώστε να βγει η Ιντραλότ από το καθεστώς της επιτήρησης. Και αφ’ ετέρου να τεθούν οι βάσεις για την αντιμετώπιση του ομολογιακού δανείου, που λήγει τον Σεπτέμβριο του 2024, έχει ανεξόφλητο υπόλοιπο 355,6 εκατ. ευρώ και βαρύνεται με επιτοκιακό κουπόνι 5,25% ετησίως. Ως πιθανότερη εκδοχή για το συγκεκριμένο ομόλογο φαντάζει η πρόωρη αποπληρωμή του, με τη συνδρομή και τραπεζικού δανεισμού.

Κρίνοντας από τα συμφραζόμενα η νέα ΑΜΚ της Ιντραλότ θα πρέπει να θεωρείται «κλειδωμένη» τουλάχιστον κατά 68,2%. Ενδεχομένως και εξ ολοκλήρου, λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον για συμμετοχή που φέρεται να έχει ήδη εκφραστεί από πλευράς ξένων και εγχώριων χαρτοφυλακίων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags