Facebook Pixel Σάλος με την πανέμορφη κόρη των Παλαιοχριστιανών - Δείτε την αληθινή ΦΩΤΟ
Life
| 2024-02-26 07:51:00

Σάλος με την "πανέμορφη" κόρη των διωκόμενων "Παλαιοχριστιανών" - Δείτε την αληθινή φωτογραφία της!

Sportdog Team
Σάλος με την "πανέμορφη" κόρη των διωκόμενων "Παλαιοχριστιανών" - Δείτε την αληθινή φωτογραφία της!

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία αποκλειστική φωτογραφία της... εντυπωσιακής 22χρονης κόρης του πατέρα της κοινότητας και μάλιστα γράφτηκαν και κάποια άρθρα που την… αποθέωναν!

Σάλο έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα η υπόθεση με την οικογένεια, στην Κόρινθο, οι οποίοι δηλώνουν «παλαιοχριστιανοί».

Όπως έγινε γνωστό ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών δουλεύει ως δημοτικός υπάλληλος και μάλιστα εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1. Δίπλα από το λαγούμι και τη σπηλιά, σε μία από τις καλύβες που ηλεκτροδοτείται υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο και με το διαθέσιμο internet ο 46χρονος εργάζεται για δημοτική επιχείρηση δήμου της Εύβοιας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1 ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο, εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στο δήμο Ερέτριας.

Εντύπωση βέβαια προκαλούν και τα όσα ισχυρίζονται για τα πιστεύω του, καθώς από τη μία η μητέρα της οικογένειας δήλωσε ότι αρνούνται την τεχνολογία και ζουν όπως οι Άμις. Είναι όλοι μεταξύ τους «αδελφοί», όπως λένε, δεν θέλουν να αποκαλούνται Έλληνες, αυτοπροσδιορίζονται ως Παλαιοχριστιανοί της Ρωμανίας…

Μυστήριο με την… όμορφη κόρη!

Η υπόθεση είναι ήδη περίεργη και είναι λογικό να έχει τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία αποκλειστική φωτογραφία της εντυπωσιακής 22χρονης κόρης του πατέρα και μάλιστα κυκλοφόρησαν και κάποια άρθρα που την… αποθέωναν!

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων: «H Παλαιοχριστιανή Σεβαστή που ζει στην αυτόνομη κοινότητα Χριστιανών της ορεινής Κορινθίας και διώκεται από τον κρατικό μηχανισμό, ομολογουμένως εντυπωσιάζει με την φυσική ομορφιά της.

Επίσης έχει ενδιαφέρον να ακούσει κανείς τις δηλώσεις της κοπέλας αυτής που «είναι των σπηλαίων και δεν πήγε σχολείο» και θα καταλάβει πολλά για το επίπεδο του ελληνικού σχολείου και της ελληνικής κοινωνίας μας».

Τελικά, μάλλον η φωτογραφία είναι fake!

Ορεινή Κορινθία: «Πρώτο βήμα να πάρω το παιδί μου & να μαζέψω τα κομμάτια μου» – Ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών» στο MEGA

Αποκλειστικά στο Live News μίλησε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» που έμενε σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν τον άφησαν να δει τον 15χρονο γιο του που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα.

«Με ειρωνεύεται το κράτος, γιατί να δω το παιδί μου, μου ζητά να έχω σπίτι να το βάλω. Πρέπει εγώ μέσα σε κάποια 24ωρα για να πάρω το παιδί μου να βρω σπίτι στην πόλη. Μάλλον θα πρέπει να βγάλω λαγούς από το καπέλο μου», δήλωσε στο MEGA.

«Είμαστε σαν τους Ινδιάνους, που όταν τους ανακάλυψαν οι Ευρωπαίοι τους εκπολίτισαν και τους εξαφάνισαν. Με μία επαφή που είχαμε με την κοινωνική λειτουργό του Δήμου Ξυλόκαστρου υπήρχε ένα κοντέινερ διαμορφωμένο σε σπίτι. Είχε μεσολαβήσει ο παπάς της ενορίας να μας το παραχωρήσουν για να έχουμε έναν ανθρώπινο χώρο. Είχε κλείσει η συμφωνία, ήταν ένα κανονικό σπίτι, όμως δυστυχώς έγιναν οι δημοτικές εκλογές και άλλαξε η δημοτική αρχή. Με κάλεσε ο παπάς και μου είπε πως βρήκαν έναν άστεγο και του το έδωσαν».

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία κυνηγού και όταν οι Αρχές έφτασαν στην περιοχή εντόπισαν την οικογένεια να μένει σε λαγούμι. Όπως ισχυρίστηκε ο 45χρονος στο Live News, επί τρία χρόνια κυνηγούσαν δίπλα στο σπίτι της οικογένειας και τόνισε πως δεν ήταν εκείνος που προκάλεσε όσα ακολούθησαν.

«Πρώτο μέλημα να πάρω το παιδί μου»

«Πρώτο πράγμα στο μυαλό μου είναι να μαζέψω τα κομμάτια μου», υπογράμμισε ο 45χρονος, συμπληρώνοντας πως όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες αποτελούν βίαια γεγονότα για την οικογένειά του.

«Πρώτο βήμα είναι να πάρω το παιδί μου. Νομίζω ότι τα παιδιά και η γυναίκα μου αυτά που χρειάζονται είναι να ηρεμήσουν από όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα. Όπου και να είναι, λογικά θα βλέπουν, θα ακούν και θα ενημερώνονται».

Ο 45χρονος υποστήριξε πως επέλεξε να μη γνωρίζει που βρίσκεται η οικογένειά του, ενώ αποκάλυψε πως δεν ήταν εκεί όταν η οικογένειά του εγκατέλειψε την περιοχή.

«Δεν ζούσε σε σπηλιά ποτέ η Σεβαστή (σ.σ.: η σύζυγός του). Ήταν ένα 7μετρο τροχόσπιτο πλήρως εξοπλισμένο και δίπλα υπάρχει το σπίτι – αποκούμπι, όπως λέγεται. Έχει σταθερή θερμοκρασία χειμώνα – καλοκαίρι. Θέλω να σταματήσει η συζήτηση και η δημοσιότητα για την οικογένειά μου. Είναι ικανή μάνα και είμαι σίγουρος ότι είναι καλά τα παιδιά».

Η μανιοκατάθλιψη

Ο 45χρονος πατέρας των «παλαιοχριστιανών» αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τη μανιοκατάθλιψη. Όπως είπε ο ίδιος, στο δικαστήριο προσκόμισε έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πάσχει από μανιοκατάθλιψη, συγκεκριμένα συνταγογραφήσεις από δύο ψυχιατρικά νοσοκομεία.

«Ο διπολισμός είναι μία μη αναστρέψιμη ασθένεια. Είχα και τη μητέρα μου που είχε για χρόνια κάποια ψυχική πάθηση. Πατέρας δεν υπήρχε, την πήγαινα εγώ στο νοσοκομείο. Ίσως να είναι κληρονομικό θέμα, αλλά θεωρείται μη αναστρέψιμη κατάσταση. Μπορείς να φτάσεις σε ένα επίπεδο να μην χρειάζεσαι τα φάρμακά σου. Είναι η παλιά μανιοκατάθλιψη».

Ο ίδιος θεωρεί αδύνατον να μείνει στην πόλη και ιδιαίτερα στην Αθήνα, καθώς όπως δήλωσε «είμαστε άνθρωποι που μας αρέσει η ησυχία».

«Δεν στέλνω τα παιδιά στο σχολείο γιατί διαφωνώ με το σύστημα»

Στη συνέχεια υποστήριξε πως δεν στέλνει τα παιδιά του να φοιτήσουν σε σχολείο, καθώς έρχονται σε αντίθεση με τα θρησκευτικά του πιστεύω.

«Το σχολείο τότε ήταν διαφορετικά. Αν σταθώ έξω από σχολείο και κάνω στους μαθητές δύο ερωτήσεις, προφανώς οι απαντήσεις θα είναι απογοητευτικές. Με τα χρόνια μπήκα κάποια περαιτέρω μαθήματα, τα οποία διαφωνούν με τα ιδιαίτερα πιστεύω μου, ιδίως τα θρησκευτικά, όπως η σεξουαλική αγωγή».

«Το σχολείο υποτίθεται είναι δωρεάν, στην πραγματικότητα δεν είναι. Όταν διαφωνείς με ένα σύστημα, είναι οξύμωρο να στέλνεις να μορφωθούν τα παιδιά σου στο σύστημα αυτό».

«Δεν περίμενα να με ζει το σύστημα μέχρι να μπω στο Δημόσιο»

Εντύπωση προκαλεί πως ο 45χρονος εργαζόταν μέσω τηλεργασίας στον Δήμο Ερέτριας μέσα από το λαγούμι στο οποίο ζούσε. Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, ο 45χρονος πατέρας των «παλαιοχριστιανών» καλείται να επιστρέψει και τους μισθούς των δύο τελευταίων μηνών του 2024, ενώ ο Δήμος Ερέτριας έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόλυσή του.

«Δουλεύω από πολύ μικρός. Έχω δουλέψει σε πολλά επαγγέλματα, όπως οικοδομή. Στο Δημόσιο μπήκα με τον ΑΣΕΠ του 2007. Μέχρι τότε δούλευα ντελίβερι, κούριερ, δεν περίμενα να με ζήσει το σύστημα ή το κράτος. Εργαζόμουν. Το Δημόσιο έχει κάποια μοριοδότηση για να γίνεις εργαζόμενός του. Νοητά είναι μία ασπίδα βοήθειας για όσους έχουν κάποιο πρόβλημα».

Η έκκληση του θείου του

Οι συγγενείς του 45χρονου βρίσκονται δίπλα στο πλευρό του, όπως ο θείος του, Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, ο οποίος του πρότεινε να του παραχωρήσει το πατρικό σπίτι τους στην Ικαρία και να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του.

«Θα τον βοηθήσω να το φτιάξουμε όπως εκείνος θέλει. Το υπόσχομαι», είπε στο MEGA.

Στη συνέχεια τον παρακάλεσε να δώσει DNA προκειμένου να σταματήσουν οι φημολογίες περί αιμομιξίας στην οικογένεια του 45χρονου.

«Δώσε μας την ευκαιρία και τη δύναμη, δώσε μας αυτό το δικαίωμα να τους το τρίψουμε στη μούρη, να μην υπάρχει αυτή η ρετσινιά στο σόι μας», είπε ο θείος του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags