Facebook Pixel «Καλύτερα φτωχός και περήφανος παρά δούλος και «…yes sir!»
Life
| 2012-02-10 20:00:00

«Καλύτερα φτωχός και περήφανος παρά δούλος και «…yes sir!»

«Καλύτερα φτωχός και περήφανος παρά δούλος και «…yes sir!»

Τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου κάλεσαν οι Austrian Boys προκειμένου να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο της Κυριακής στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας κατά της πολιτικής ηγεσίας!

Το Δ.Σ των Austrian boys καλεί τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ να δώσουν το παρών τη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 5:00 μ.μ. στο Ηρώον ( παραλία Βόλου-Παπαστράτος ) να γίνουμε μαζί με όλη την πόλη μία γροθιά κατά των αχρήστων τεράτων που μας κυβερνούν. Όσο εύκολα αφάνισαν φέτος την ομάδα μας φέτος αυτά τα τέρατα, άλλο τόσο εύκολα αφανίζουν τη χώρα μας, και όλους τους Έλληνες. Η Φτώχεια αντέχεται, η δουλοπρέπεια όμως όχι. Οι 300 της ΒΟΥΛΗΣ τηρούν καταγράμμα τις εντολές της Γερμανίας με τελικό στόχο να μας μετατρέψουν σε εργάτες για ένα κομμάτι ψωμί, σε φθηνά χέρια, σε ατιμασμένες προσωπικότητες που θα δουλεύουμε 16 ώρες τη μέρα με σκυμμένο το κεφάλι.

Όπως εμείς δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε αγώνα για να αντιστρέψουμε την αδικία κατά της ομάδας μας και θα το καταφέρουμε, έτσι και όλη η πόλη την Κυριακή θα στείλει το δικό της Βολιώτικο μήνυμα: «καλύτερα φτωχός και περήφανος παρά δούλος και «…yes sir!». Όλοι μαζί μπορούμε! Ραντεβού την Κυριακή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags