Facebook Pixel Κλασικός... Άγγελος: "Να ευχαριστήσουμε την Παναγία"!
Life
| 2012-02-11 20:58:00

Κλασικός... Άγγελος: "Να ευχαριστήσουμε την Παναγία"!

Κλασικός... Άγγελος: "Να ευχαριστήσουμε την Παναγία"!

Την ανωτερότητα του Πανιωνίου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα παραδέχτηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης και μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθειά τους. Παράλληλα, ευχαρίστησε την Παναγία για τη... βοήθειά της!

"Ηταν ένα παιχνίδι μονόπλευρο κυρίως στο δεύτερο μέρος, από πλευράς Πανιωνίου", τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Αναστασιάδης και συνέχισε: "Είχαμε αρκετά προβλήματα και αυτός ο βαθμός είναι χρυσάφι. Τα προβλήματα άρχισαν από το πρώτο μέρος με τον τραυματισμό του Ζαραδούκα. Ο Πανιώνιος είχε την καθολική υπεροχή και με εξαίρεση μία φάση που κάναμε στο δεύτερο μέρος, όλες οι άλλες ευκαιρίες ήταν του Πανιωνίου. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Πρέπει να μαζευτούμε για τη συνέχεια, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μάντζιο για την ομάδα που έχει φτιάξει".

Ερωτηθείς για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: "Δεν γνωρίζω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ζαραδούκα, αλλά θα μείνει εκτός τουλάχιστον έναν μήνα. Πρόβλημα είχε ο Κώτσιος και ο Μιχαήλ, αλλά και ο Σκούφαλης που δεν ήταν έτοιμος -ενώ μας είχε πει ότι ήταν- και κάναμε αλλαγή χωρίς λόγο, ενώ και ο Βάντερσον δεν είχε προπονήσεις με αποτέλεσμα να... εγκαταλείψει γρήγορα το καράβι. Να ευχαριστήσουμε την Παναγία, γιατί θα μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ από πολύ νωρίς και να τελειώσει το ματς. Βέβαια, θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν είχαμε δυνάμεις".

Οσον αφορά το σερί των καλών αποτελεσμάτων, την απόδοση του Κηπουρού, αλλά και το αν ο ΠΑΣ ευνοείται από την τύχη, ο Αναστασιάδης σχολίασε: "Τα καλά αποτελέσματα είναι συλλογική προσπάθεια. Και κυρίως σήμερα στο δεύτερο μέρος. Ο κόσμος δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στο γήπεδο και σήμερα ήταν αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Θα ήθελα ο τερματοφύλακας μας να μην ακουμπάει την μπάλα. Για εμένα ο καλύτερος είναι αυτός που δεν ακουμπάει την μπάλα. Δεν υπάρχει θέμα τύχης. Αν δεν δούλευε όλη την εβδομάδα η ομάδα δεν θα ήταν εκεί που έπρεπε να είναι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags