Facebook Pixel "15 εκ., αν ο Τζίγγερ κάνει πίσω για ΓΗΠΕΛ"!
Life
| 2012-02-14 19:59:00

"15 εκ., αν ο Τζίγγερ κάνει πίσω για ΓΗΠΕΛ"!

"15 εκ., αν ο Τζίγγερ κάνει πίσω για ΓΗΠΕΛ"!

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος με επιστολή του τόνισε οτι θα καλύψει την ΑΜΚ βάζοντας 15 εκ. ευρώ, αν και μόνο, ο Τζίγγερ αναλάβει τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ, αλλιώς θα καλύψει μόνο το ποσοστό του, δηλαδή 2 εκ. ευρώ!

Η επιστολή του Mr MIG, που είχε στείλει πριν από ένα μήνα στον Δημήτρη Γόντικα, διαβάστηκε στο σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και με αυτήν ξεκαθαρίζει πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα και να δώσει τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο, προτείνοντας δύο λύσεις.

Η νίκη του Παναθηναϊκού στην Κρήτη επί του Εργοτέλη προσφέρεται σε απόδοση 1.68 στην bwin

Η πρώτη έχει να κάνει με την κάλυψη και των 15 εκατομμυριών ευρώ της ΑΜΚ, αρκεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να αναλάβει τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ. Σε περίπτωση που και πάλι δεν βρεθεί η χρυσή τομή με την θυγατρική του γηπέδου, τότε ο «Βγενό» είναι διατεθειμένος ναι μεν να συμβάλλει οικονομικά αλλά με ότι αναλογεί στο ποσοστό του. Δηλαδή, περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Όλα τα παραπάνω με τιμή μετοχής στο 0,33, όπως αποφασίστηκε σήμερα.

Παράλληλα, η επιστολή αποκαλύπτει την θέληση του Βγενόπουλου να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ξεκαθαρίζοντας στον πρόεδρο του «τριφυλλιού» ότι θα μπορούσε να δώσει τα χρήματα που απαιτούσαν οι επιλογές του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Μια πρόταση που τελικά δεν προχώρησε και... άργησε να δει το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags