Facebook Pixel Ζέστη διαρκείας από Βγενόπουλο!
Life
| 2012-02-15 00:48:00

Ζέστη διαρκείας από Βγενόπουλο!

Ζέστη διαρκείας από Βγενόπουλο!

Σφίγγουν τα γάλατα στον Παναθηναϊκό, όπως ήδη σας είπαμε από χθες. Η UEFA είναι αυτή που πιέζει τις εξελίξεις. Κι ενώ από την μια υπάρχει η προσωρινή λύση ενός μεγάλου όπως και να έχει δανείου, από την άλλη υπάρχει και ο Βγενόπουλος.

Έχουν περάσει περίπου πέντε μήνες, όταν στα μέσα Σεπτεμβρίου ο Βγενόπουλος έκανε την συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσει τις όποιες προτάσεις του. Και αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι ότι ο Βγενό παραμένει ζεστός κι ενεργός απέναντι στο ενδεχόμενο να ηγηθεί μιας προσπάθειας στον Παναθηναϊκό.

Ανεξαρτήτως, δηλαδή, αν κάποιος πηγαίνει ή όχι τον Βγενόπουλο, αυτό που μπορεί σίγουρα να του αναγνωρίσει είναι ότι δείχνει ένα σταθερό και ζωηρό ενδιαφέρον. Στα λόγια μέχρι τώρα, θα πει κάποιος, όμως ίσως και να πλησιάζει η ώρα για τις πράξεις, αφού με τον έναν ή άλλον τρόπο ξεκαθάρισε πως κάποια χρήματα θα τα βάλει όπως και να έχει. Κανείς, πάντως, δεν μπορεί να ξέρει τι εξέλιξη θα υπάρξει, αφού παίζουν ρόλο πάντα και οι διαπροσωπικές σχέσεις Βαρδινογιάννη – Βγενόπουλου.

Από την άλλη πλευρά, το όλο στόρι με τους Άραβες φαίνεται να έχει ξεφουσκώσει αρκετά στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον όσον αφορά τον επικοινωνιακό τομέα. Είναι και ο νόμος στην μέση περί επενδυτών, οπότε μοιάζει σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά, παρά τις σποραδικές δηλώσεις που γίνονται από τον Τσάκα ή από πρίγκιπες.

Με λίγα λόγια, οι σημερινές εξελίξεις επιβεβαιώνουν αυτό που λέγαμε από χθες ότι είτε έτσι, είτε αλλιώς η UEFA πιέζει. Κι όπως είπαμε αυτός που φαίνεται αρκετά ζεστός όλο αυτό το διάστημα από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα είναι ο Βγενόπουλος. Με τον όρο, μάλιστα, για την τιμή της μετοχής να ικανοποιείται στο τελευταίο ΔΣ, αν κάτι λέει κι αυτό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λύση μέσω ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για Παναθηναϊκό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags