Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Γιάννη Κότσιρα για το Ηρώδειο: "Εχω ακούσει τραπ - Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με τον..."!
Life
| 2024-04-14 16:08:00

Ξέσπασμα Γιάννη Κότσιρα για το Ηρώδειο: "Εχω ακούσει τραπ - Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με τον..."!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Γιάννη Κότσιρα για το Ηρώδειο: "Εχω ακούσει τραπ - Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με τον..."!

Στα είδη μουσικής αναφέρθηκε ο Γιάννης Κότσιρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Συρίγο, για λογαριασμό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον διαχωρισμό έντεχνου και εμπορικού.

«Δεν έχω άγχος αν η νέα μου δουλειά "Παράθυρο στο άπειρο", θα κάνει επιτυχία, έχω κάνει αρκετές, δεν μου λείπει άλλη μία. Το μόνο που με εν διαφέρει είναι να ακουστεί. Το εύπεπτο στην μουσική υπήρχε πάντα. τα τελευταία χρόνια όμως έχει χαθεί το πιο σκεπτόμενο. Σε αυτή την εποχή υπάρχουν τεράστια κοινωνικά θέματα και προβλήματα πολιτισμού, είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες δουλειές για να υπάρχει αντίβαρο. Όλα χρειάζονται. Το να μαλώνουμε για το ποιος έγραψε το «τα τα τα» είναι ακρότητα. Ας μην είμαστε επιθετικοί με ανθρώπους που μπορεί να έχουν προβλήματα. Ας είμαστε λίγο πιο πράοι γενικά. Κάποια στιγμή έκανα μια πλάκα αλλά δεν μπήκα σε κανένα παιχνίδι». ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Κότσιρας.

Δείτε τη συνέχεια στο athensamagazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags