Αδιανόητες συνομιλίες έρχονται στο φως για τη θανατηφόρα επίθεση στον Γιώργο Λυγγερίδη, με κάποιους να… πανηγυρίζουν που είναι ο μοναδικός σύνδεσμος που θα μπορούσε να σκοτώσει αστυνομικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «ΤLive» στον Alpha, αμέσως μετά το τραυματισμό του αστυνομικού, πραγματοποιήθηκαν διάλογοι που σοκάρουν. 

Η δημοσιογράφος τόνισε τα εξής:

«Κυνηγούσε η αστυνομία αυτούς τους ανθρώπους, είχαν γίνει προσαγωγές και η αστυνομία θέτει σε παρακολούθηση μέσω τηλεφώνου και φυσική παρακολούθηση κάποια άτομα για τα οποία έχει πληροφορίες ότι ήταν οι ηθικοί και οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας. Και όμως τους ακούν να επαίρονται και να πανηγυρίζουν που σκότωσαν τον αστυνομικό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "θα σκοτώσουν και άλλους αστυνομικούς" και μάλιστα μετά την επίθεση στον αστυνομικό φώναζαν συνθήματα εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ. "Θα σας βρουν όλους κρύους", που σημαίνει θα σας βρουν πεθαμένους. Και δεν είναι μόνο ότι πανηγυρίζουν, γιατί εμμέσως παραδέχονται ότι αυτοί έδωσαν την εντολή να δολοφονηθεί ο Γιώργος Λυγγερίδης. Μάλιστα λένε "σας χρειάζεται μια Νέα Σμύρνη"».

«Μάλιστα, τους άκουσαν να λένε "ποιος άλλος οργανωμένος σύνδεσμος μπορεί να σκοτώσει αστυνομικό; Μόνο εμείς". Και το έχουν μεγάλο καμάρι», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

«Τους γ@#$%^&#. Είμαστε πολύ μπροστά από τους άλλους. Εμείς σκοτώσαμε μπάτσο, οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα», ακούγονται να λένε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διάλογοι σοκ για Ρέντη: "Πήγαν να σκοτώσουν; Ναι... όποιον πάρει ο χάρος"