Facebook Pixel Μάρκος Σεφερλής: "Φασίστες και μίζεροι - Όλα από την Ακρίτα"
Life
| 2024-05-03 07:33:00

Αντεπίθεση Σεφερλή: "Φασίστες και μίζεροι - Όλα ξεκίνησαν από την Ακρίτα"!

Sportdog Team
Αντεπίθεση Σεφερλή: "Φασίστες και μίζεροι - Όλα ξεκίνησαν από την Ακρίτα"!

"Θα τους πάω όλους δικαστικά, λένε εμένα ρατσιστή;". Για πρώτη φορά απαντάει σε όλα, κάνει ευθεία επίθεση στην Έλενα Ακρίτα και αποκαλύπτει γιατί δεν βγαίνει να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν δημόσια...

Ο Μάρκος Σεφερλής κατά καιρούς έχει δεχθεί διάφορες επιθέσεις για τα σχόλιά τους στις παραστάσεις, με τελευταία όσο του καταλόγισε ο Τριαντάφυλλος, ωστόσο ο ίδιος αρνείται να βγει και να απαντήσει.

Και μιλώντας στην διαδικτυακή εκπομπή του Κώστα Μαλιάτση, εξήγησε πως δεν το κάνει για να μην τους δώσει δημοσιότητα, τόνισε πως δέχεται οργανωμένο πόλεμο για να τον εξαφανίσουν και συμπλήρωσε ότι όλα ξεκίνησαν από την Έλενα Ακρίτα, η οποία και καταδικάστηκε!

Μεταξύ άλλων είπε:

Ο κόσμος γελάει με εμένα. 35 χρόνια. Έρχεται και βλέπει κωμωδία και γελάει. Ξεκινάω βγαίνω και ο κόσμος γελάει. Έχω δεχθεί πόλεμο από ανθρώπους της τηλεόρασης και μόνο, όχι από τον κόσμο. Είναι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν ψυχαγωγία και δεν μπορούν και απαξιώνουν αυτούς που το κάνουν, δηλαδή εμένα. Έχω φάει τρελό πόλεμο. Όλα ξεκίνησαν από τους ανθρώπους της τηλόρασης και όχι από τον κόσμο που δείχνει την προτίμησή του. Αυτό ξεκίνησε από κάποιους χαρακτηρισμούς, υβριστικούς, προσβλητικούς από την Έλενα Ακρίτα. Αυτή προσπάθησε να διαμορφώσει μία κατάσταση για το τι είναι ο Μάρκος Σεφερλής. Ο Σεφερλής όμως δεν κώλωσε, τα έβαλε μαζί της, την πήγε στα δικαστήρια και δικαιώθηκε. Καταδικάστηκε, αλλά κανείς δεν το έδειξε. Κι τυχαία όλα αυτά ξεκίνησαν λίγο πριν βγει το «Super Mammy» στον ΑΝΤ1, που δέχθηκε τρομερό πόλεμο.

Ο Σεφερλής κάνει τύπους και λένε είναι ρατσιστής. Κάνω τύπους, δεν είναι ο Σεφερλής. Και αυτούς που παρουσιάζω γελάνε. Εγώ είμαι χοντρός και γουστάρω. Σου λένε έχεις παραπάνω κιλά και νιώθεις άσχημα, ενώ δεν είναι πρόβλημα. Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι ρατσιστές απέναντι σε εμένα και το κοινό μου. Λένε το κοινό του Σεφερλή. Τι είναι το κοινό του Σεφερλή; Από άλλη χώρα;

Καθημερινά με χτυπάνε από διάφορους που θέλουν να είναι στην επικαιρότητα. Όλοι ρωτάνε γιατί δεν τους απαντάω. Να βγω να πω τι και με ποιον; Δεν έχω κάτι να τους πω και να τους δώσω έξτρα δημοσιότητα!

Εγώ δικαιώθηκα με την Ακρίτα και δεν το έμαθε κανείς. Ο σκοπός τους είναι να ρίχνουν λάσπη λάσπη εναντίον μου. Και δεν θα βγω ποτέ να απαντήσω, όταν κάτι με προσβάλει, πάω στα δικαστήρια και πάντα δικαιώνομαι. Εδώ υπάρχει μία εφημερίδα που γράφει μη πηγαίνετε στο θέατρο, για να πάψει να υπάρχει ο Σεφερλής. Μιλάμε για βόθρο, ο άσχημος, ο ατάλαντος. Και μιλάμε για οργανωμένο πόλεμο. Θα κινηθώ δικαστικά. Και κατηγορούν το κοινό μου και το κάνουν να νιώθει ενοχές. Εκεί τρελαίνομαι. Προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να μη γελάει. Είναι άνθρωποι στερημένοι, που ζουν σε μία μιζέρια και δεν θέλουν ο κόσμος να γελάει.

Πόση υποκρισία; Βγαίνει η παρουσιάστρια και λέει να είσαι ο εαυτός σου και έχει κάνει 49 πλαστικές. Εγώ κάνω σάτιρα. Η επιθεώρηση πεθαίνει και της δίνω το φιλί της ζωής. Το χτυπάνε όσο μπορούν, αλλά ο κόσμος έρχεται και γελάει.

Ό,τι και να κάνει ο Σεφερλής, δεν τους αρέσει. Αλλά ο κόσμος βλέπει ό,τι γουστάρει, δεν μασάει. Αυτό που κάνουν είναι φασισμός, δεν μπορούν να επιβάλουν αυτό που θέλουν. Τα έχουμε πάει όλα στα άκρα, ποιος δεν κάνει πλάκα με τους φίλους του και την παρέα του;

Ποιανού παραστάσεις παίζουν στην τηλεόραση και μόνο; Οι δικές μου! Και τα κανάλια τις πληρώνουν. Και υπάρχουν στο youtube και κάνουν εκατομμύρια views. Οι παραστάσεις μου παίζουν στην τηλεόραση γιατί είναι για παιδιά, άλλες δεν μπορούν να παίξουν στην τηλεόραση. Εμένα παίζουν, πού βρίζει ο Σεφερλής; Εμένα απλά με δείχνουν στην τηλεόραση»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags