Ο Πέτρος Παππάς έδωσε τη λύση στο αδιέξοδο της ΑΕΚ, αποπληρώνοντας μαζί με τον Νάσο Θανόπουλο το ομολογειακό δάνειο που είχε πάρει η ομάδα από την Morgan Stanley και το οποίο ξεπερνούσε τα επτά εκατομμύρια ευρώ.
Ο πρώην μέτοχος μίλησε στο MEGA για την κίνηση του. «H συμφωνία επετεύχθη σήμερα το πρωί ύστερα από πολλές διαπραγματεύσεις. Το δάνειο θα έχει αποπληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.. Ηθελα να δώσω το καλύτερο παράδειγμα», είπε ο κ. Παππάς.
Παράλληλα έστειλε και μήνυμα προς τους υπόλοιπους μετόχους: «Εχω μιλήσει και με τους άλλους μετόχους και νομίζω ότι θα συνεισφέρουν και οι υπόλοιποι οικονομικά. Ως προς την αδειοδότηση είμαι πιο αισιόδοξος απ' ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα».
Οσο για τον ίδιο και το μέλλον του στην ομάδα, τόνισε: «Θα βοηθήσω όσο μπορώ αυτή την δύσκολη στιγμή και μετά θα φύγω».
Πηγή: gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο