Επεισόδια σημειώθηκαν πριν και κατά την διάρκεια της παρέλασης στα Γιάννινα για την 99η επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό. Ομάδα κτηνοτρόφων κοντά στην παλιά Ακαδημία απ' όπου ξεκινούσε η παρέλαση, εμφανίσθηκε με ένα μικρό φορτηγό για να διανείμει κουτάκια με γάλα στους μαθητές και στρατιώτες.
Επενέβησαν διμοιρίες των ΜΑΤ και προκλήθηκαν συμπλοκές, χωρίς τραυματισμούς. Στην περιοχή εμφανίσθηκαν και διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, ενώ ταυτόχρονα έσπευσαν και γονείς που ανησύχησαν για τα παιδιά τους. Τελικά η παρέλαση άρχισε με την απομάκρυνση των διαδηλωτών και ολοκληρώθηκε κανονικά.
Από το πρωί 17 διμοιρίες των ΜΑΤ από την Ήπειρο και την υπόλοιπη Ελλάδα είχαν λάβει μέτρα στην λεωφόρο Δωδώνης που θα γίνονταν η παρέλαση, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για επεισόδια, παρότι φέτος δεν παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά ούτε υπουργοί.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε μόνο ο Γ. Γ του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου.
Eιρήνη ημίν...
| 21/02/12 - 16:49
Επεισόδια στην παρέλαση για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο