Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι θα δημιουργηθεί μία επιτροπή, η οποία θα έρθει σε επαφή με τα όργανα της πολιτείας μιας και η σύμβαση με τον ΟΠΑΠ δεν ικανοποιεί την Λίγκα.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από την Λίγκα αναμένεται να υπάρξουν άμεσα επαφές με την πολιτεία, τόσο για το θέμα του ΟΠΑΠ, όσο και σε ότι αφορά την τροποποίηση.
«Είχαμε ένα διοικητικό συμβούλιο και μία συνέλευση. Στο διοικητικό συμβούλιο συζητήσαμε την σύμβαση του ΟΠΑΠ, δεν μας ικανοποιεί η προσφορά και κάναμε μία επιτροπή, η οποία θα έρθει σε επαφή με τα όργανα της πολιτείας», είπε αρχικά ο Απόστολος Παπουτσάκης.
Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο βασικό θέμα της γενικής συνέλευσης: «Ηταν το άρθρο 5, είχαμε μια επιστολή από την ΕΠΟ, η οποία μας έλεγε άμεσα να τροποποιήσουμε το καταστατικό. Το κάναμε και κάνουμε την ευχή αυτές τις μέρες η ΕΠΟ, η πολιτεία και η ΦΙΦΑ να τα βρουν κι εμείς θα είμαστε αρωγοί».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο