Οι δρόμοι στο κέντρο της πρωτεύουσας έκλεισαν, ενώ με εντολή της αστυνομίας, η διοίκηση της ΑΜΕΛ έκλεισε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι τους σταθμούς του Μετρό στο Σύνταγμα, το Πανεπιστήμιο και το Μοναστηράκι.

Οι σταθμοί εκλεισαν στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. Τα μέτρα της αστυνομίας είναι αυστηρά, ενώ αναπτύχθηκε μπροστά από τα λουλουδάδικα και ο φράκτης της ΕΛΑΣ. Από τους συλληφθέντες ο ένας κατείχε μικροποσότητα ναρκωτικών και ο άλλος είχε μαζί του ένα φυσίγγιο.

Το ΠΑΜΕ διοργάνωσε ξεχωριστή συγκέντρωση στην πλατεία της Ομόνοιας.

«Η κυβέρνηση κουρεύει κυριολεκτικά και κοροϊδεύει το λαό, ασύστολα και ξεδιάντροπα. Ο λαός δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να την χρεοκοπήσει εντελώς. Να τους ανατρέψει. Μπορεί ο λαός να νικήσει αρκεί να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη και ακατάβλητη δύναμή του», δήλωσε στη συγκέντρωση η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.