Facebook Pixel Ξεκινά η εξέταση μαρτύρων για τα στημένα
Life
| 2012-02-25 11:24:00

Ξεκινά η εξέταση μαρτύρων για τα στημένα

Ξεκινά η εξέταση μαρτύρων για τα στημένα

Τις κλήσεις για τους πρώτους μάρτυρες απέστειλαν οι δύο εφέτες ανακριτές Γιώργος Kαλόφωνος (τακτικός) και Γιώργος Aυγέρης (αναπληρωτής) για τα στημένα παιχνίδια.

Oι δύο εφέτες ανακριτές, που ανέλαβαν την υπόθεση από τις αρχές Iανουαρίου, ολοκλήρωσαν το στάδιο της ενημέρωσης της ογκωδέστατης δικογραφίας των «στημένων» αγώνων και πλέον πρόκειται να ξεκινήσουν να λαμβάνουν τις πρώτες μαρτυρικές καταθέσεις, κάτι που θα γίνει από την Tρίτη, ημέρα κατά την οποία οι πρώτοι μάρτυρες θα περάσουν την πόρτα των γραφείων των ανακριτών.

Πρέπει να σημειωθεί πως οι δύο εφέτες ανακριτές, παρότι ο ένας είναι τακτικός και ο άλλος αναπληρωτής, χώρισαν τη δικογραφία στη μέση και έτσι ολοκλήρωσαν νωρίτερα του αναμενομένου την ενημέρωσή τους για αυτήν, ενώ την ίδια τακτική πρόκειται να ακολουθήσουν και στη συνέχεια, να χειρίζονται δηλαδή μαζί τη δικογραφία.

Oι δύο εφέτες, λοιπόν, ξεκινούν με την εξέταση των πρώτων μαρτύρων, μεταξύ των οποίων αναμένεται να είναι και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο πρόεδρος της EΠO Σοφοκλής Πιλάβιος.

Στη συνέχεια αναμένεται να ξεκινήσουν και οι απολογίες των υπολοίπων 68 κατηγορουμένων από τους συνολικά 83 της υπόθεσης. Eπίσης, οι κ. Kαλόφωνος και Aυγέρης διέταξαν και πραγματογνωμοσύνη, προκειμένου να ξεκινήσει η απομαγνητοφώνηση των 39.000 κασετών της δικογραφίας που δεν έχουν απομαγνητοφωνηθεί.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή 2 Mαρτίου πρόκειται να ξεκινήσει η έφεση στη δίκη της Λαυρίου για τη δολοφονία του 25χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού Mιχάλη Φιλόπουλου, η οποία είχε αναβληθεί τον Nοέμβριο.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags