Facebook Pixel Συνδρομή από ΟΠΑΠ και ποδοσφαιριστές θέλει ο ανακριτής
Life
| 2012-03-02 21:50:00

Συνδρομή από ΟΠΑΠ και ποδοσφαιριστές θέλει ο ανακριτής

Συνδρομή από ΟΠΑΠ και ποδοσφαιριστές θέλει ο ανακριτής

Τη συνδρομή του ΟΠΑΠ ως πολιτική αγωγή σκέφτεται να ζητήσει ο ειδικός εφέτης ανακριτής της υπόθεσης των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, Γ. Καλόφωνος.

Οι καταθέσεις από τους μάρτυρες συνεχίζονται και ο ανακριτής στρέφει το ενδιαφέρον του στην λειτουργία του ΟΠΑΠ και ειδικότερα σε παιχνίδια που έφραξε και περιλαμβάνονται στην λίστα των υπόπτων της UEFA, όπως τo Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα, το Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου, το Παναργειακός-Ολυμπιακός Βόλου κ.α.

Ο ανακριτής θέλησε να μάθει γιατί τα δελτία που παίζονται στον ΟΠΑΠ δεν είναι ονομαστικά και αν μπορεί και με ποιο τρόπο να γίνεται μεγαλύτερος έλεγχος από το λογαριασμό.

Επίσης, ενδιαφέρεται για τα εμβάσματα που κατά πληροφορίες έφυγαν στο εξωτερικό για «παράνομο στοίχημα».

Είναι πολύ πιθανό να κληθεί ως μάρτυρας και ο υπάλληλος του ΟΠΑΠ, Γ. Ηλιόπουλος, που είναι υπέυθυνος για το στοίχημα και είχε καταθέσει εκπροσωπώντας τον οργανισμό και στα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Τέλος, σκέφτεται σοβαρά να στραφεί προς ποδοσφαιριστές και να ζητήσει καταθέσεις κυρίως από «δυσαρεστημένους» ποδοσφαιριστές, που αγωνιζόντουσαν σε ομάδες οι οποίες αναφέρονται πολλές φορές στην δικογραφία και αυτή την στιγμή ή έχουν φύγει από αυτές τις ομάδες ή δεν αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags