"Ήταν ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό. Ένα παιχνίδι με μια μαύρη και μια άσπρη μεριά. Αν κοιτάξουμε το α΄ μέρος και εξαιρέσουμε το πρώτο πεντάλεπτο που μπήκαμε καλά, όλο το υπόλοιπο ήταν το χειρότερο ημίχρονο από την μέρα που ανέλαβα τον ΑΡΗ. Η ομάδα μου σε αυτό το α΄ μέρος έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να αποδείξει πόσο καλή ομάδα είναι.
Η ΑΕΚ θα μπορούσε να σκοράρει και να εκμεταλλευτεί τα λάθη μας. Ευτυχώς δεν το έκανε. Δεν εκμεταλλεύτηκε αυτά που δεν κάναμε εμείς μέσα στο γήπεδο. Λίγο πριν την ανάπαυλα προσπάθησαμε να διορθώσουμε τα πράγματα κάνοντας αλλαγές θέσεων μεταξύ των παικτών. Σε συνδιασμό που έγιναν στο β΄ μέρος, καταφέραμε να έχουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Για αυτό χώρισα το παιχνίδι σε δύο τομείς. Το β΄ μέρος ήταν για εμάς πιο άσπρο, πιο φωτεινό. Ευτυχήσαμε να κάνουμε γκολ την ευκαιρία που μας δόθηκε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".
Ερωτηθείς για τις αρκετές αλλαγές προσώπων στην αρχική ενδεκάδα, ο Πορτογάλος, είπε: " Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα με την ερώτηση. Δεν έγιναν πολλές αλλαγές. Κατα βάση ήταν η ίδια ομάδα με αυτή που πήρε τα θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Και ο Νέτο είναι μέλος αυτής της ομάδας. Απλά σήμερα έπαιξε στη φυσική του θέση. Από εκεί και πέρα η κόπωση από το ταξείδι και το παιχνίδι του Φατί στην Αφρίκη, του Γιαννιώτα στη Γερμανία με την Εθνική και το γεγονός ότι ο Ακόστα προέρχονταν από τραυματισμό μας οδήγησαν να κάνουμε αυτές τις αλλαγές".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο