«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη. Μετά από τη διακοπή που είχαμε προσπάθησε η ομάδα να φρεσκαριστεί. Μέχρι ένα σημείο υπήρχε, γύρισαν και τα παιδιά και μας έδωσαν λύσεις από πλευράς πάγκου αλλά και επιλογών από την αρχή. Μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ, όπως βέβαια και ο ΠΑΣ να προηγηθεί στη φάση πριν το 1-0», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε στο δεύτερο να συντηρήσουμε το αποτέλεσμα. Σε 2-3 φάσεις σταθήκαμε τυχεροί. Μας πίεσε ο ΠΑΣ με την ποιότητα των παικτών που διαθέτει. Ομως κρατήσαμε και με τον Ρόκα, που χτύπησε, αλλά και με τον Δαύκο, με την απόκρουση που έκανε.

Φορτωθήκαμε δυστυχώς με κάρτες, συμπλήρωσε ο Αραβίδης, νομίζω και ο Λίμα. Εκτίει ο Τριποτσέρης λόγω 7 καρτών, θα έχουμε ανακατατάξεις στην 11άδα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Για το αν συμφωνεί με την άποψη του Αγγελου Αναστασιάδη ότι ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος συνολικά, σχολίασε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος. Στο πρώτο όχι, ήταν μοιρασμένο-ανοικτό το παιχνίδι. Στο δεύτερο μας πίεσε πολύ, συνειδητά δώσαμε χώρους, χάθηκαν από την πλευρά τους 2-3 σημαντικές ευκαιρίες».

Για την αναμέτρηση των δύο ομάδων την Τετάρτη (7/3) στα Γιάννενα, επεσήμανε: «Θα είναι διαφορετικό ματς, θα φρεσκάρουμε την 11άδα μας. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, όπως τα Γιάννενα, θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Για το αν πλέον η Δόξα μπορεί να ελπίζει, δήλωσε: «Τώρα έχουμε δικαίωμα να αισιοδοξούμε. Είναι 9 παιχνίδια ακόμα. Βαθμολογική πίεση δεν υπάρχει, δεν την νιώθω και προσπαθώ να μη τη νιώθουν και στα παιδιά. Ο,τι προκύψει. Είναι παιχνίδια θεωρητικά στα μέτρα μας, προχωράμε».

Οσο για τον τραυματισμό του Χοσέ Ρόκα, τόνισε: «Επαθε ρήξη ορθού μηριαίου με τη σκαριά που έφαγε ο Ρόκα, θα επανέλθει ο Σέρεμετ. Θα πάρει περίπου 25 μέρες».