Ριζικές αλλαγές που θα προκαλέσουν αίσθηση θα υπάρξουν από το 2025 στις Ένοπλες Δυνάμεις όπως προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.
Συγκεκριμένα ο κ. Δένδιας μιλώντας στο συνέδριο «Μεταπολίτευση 1974-2024: 50 Χρόνια Ελληνική Εξωτερική Πολιτική» αποκάλυψε ότι στην στρατιωτική θητεία θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις από το πρώτο κιόλας εξάμηνο του 2025, εξηγώντας πως οι αλλαγές θα περιλαμβάνουν «διαφορετική εκπαίδευση, ενδυμασία και νέες διαδικασίες».
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες.
Οπως χαρακτηριστικά τόνισε «πρέπει να αποκτήσουμε δυνατότητες anti-drone και να αναπτύξουμε έναν θόλο άμυνας».
Χαρακτήρισε δε τη δημιουργία ενός πυραυλικού τείχους στο Αιγαίο ως «οικονομικότερη λύση σε σχέση με τις συμβατικές προσεγγίσεις» και ζήτησε μια «δημιουργική προσέγγιση στα εξοπλιστικά».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο